Vijfdaagse rondreis door Puglia boeken

Proef, zie en ervaar, 4 dagen puglia  

ontdek de stadjes, zie de kleuren, ervaar italië

planning 
direct boeken
60+
keer is deze prachtige ervaring geboekt 

4

dagen onbezorgd genieten
100%

geschikt voor italië liefhebbers

vier dagen genieten van puglia 

E- bike & Culinair op pad, is een vierdaagse vakantie om Puglia met volle teugen te proeven. Een reis door de natuur, door dorpen rijk aan geschiedenis en de traditie. Wijn- en voedselliefhebbers en voor wie graag fietst. Geniet van de prachtige landschappen en geniet van de typische Apulische producten. Het wordt een van de mooiste herinnering aan het prachtige Puglia.


Ontdek de gastvrijheid van Puglia 

In Puglia voel je je overal thuis, waar je ook bent. Hier staat de gastvrijheid voorop en zullen de inwoners je altijd met een glimlach verwelkomen. Laat je betoveren door deze prachtige plek.


Dag 1: De trulli van Alberobello
Aankomst in Alberobello, UNESCO-werelderfgoed, geniet van de charme van de hoofdstad van de Trulli, een van de bekendste symbolen van Puglia. Geniet van de rondleiding door dit adembenemende stadje gevolgd door een wijnproeverij.


Dag 2: Wijn, eten en cultuur in de Itria Vallei
Na het ontbijt ga je op de e-bike en dompel je je onder in de cultuur, geschiedenis en traditie van de Itria Vallei, bezoek de prachtige plaatsen als Locorotondo en Martina Franca. Ontdek de lokale wijn- en voedseltraditie, je brengt een bezoek aan een salami-fabriek die al meer dan 40 jaar de traditionele salami van hoge kwaliteit produceert. De lunch is bij een traditionele masseria op basis van typische producten en een rondleiding door de wijngaarden met begeleide wijnproeverijen.


Dag 3: Culinaire traditie en geniet van de natuur op de fiets
’s Ochtends een ontspannen e- bike tocht door de natuur en het platteland, onderweg naar typische Masseria, waar je de geheimen van de authentieke Apulische culinaire traditie zult ontdekken en leren. Je gaat koken met een ervaren chef-kok. Uiteraard aan het einde proef je de gerechten die samen met de chef zijn bereid. In de namiddag gaan we gaan richting het westen van Alberobello, nog een oude stad die typerend is voor een vervlogen tijd, het ontdekken waard, is Noci. Terwijl je hier ronddwaalt, zul je zien dat de Italiaanse levensstijl in dit schilderachtige stadje levendig en goed is.


Dag 4: Proef het bekendste zuivelproduct van Italië
Op de laatste dag van je vakantie is er ruimte voor de laatste wijn- en voedselstop in een ambachtelijke kaasfabriek, waar je een van de beroemdste zuivelproducten in Italië zult proeven, de mozzarella, samen met andere typische oude en niet-gerijpte kazen.

voorkom dat je misgrijpt...

boek nu
Ontdek regio Puglia door een vijfdaagse reis te boeken

vakantie in regio puglia

Italië: fietsreis boeken

reis van vier dagen 

Een georganiseerde reis van vier dagen
Verblijf in Italië

inclusief verblijf

Overnachten in een unieke Masseria
Piëmonte ontdekken

leuke excursies 

Er zijn leuke excursies georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld een georganiseerde kookles

Italië: leuke reis boeken

wijnproeverij

Proef heerlijke Italiaanse wijnen tijdens een begeleide wijnproeverij

€ 425 p.p.