trulli alberobello puglia

trullo olmo - alberobello / puglia

WITGEKALKTE HUISJES MET KEGELVORMIG DAK

beschikbaarheid aanvragen

Verblijven in een trullo, een geweldig ervaring...

Logeren in een trullo is beslist een speciale ervaring. Het lijkt soms ir­reëel wanneer je op een mooie zomerdag in de rustige straatjes van Alberobello wandelt...  Gelegen in het historische centrum met zijn mooie straatjes. De Basilica Santi Medici ligt op 200 m., het centraal plein de Piazza del Popolo op 500 m. en het Largo Martellotta op 600 m. Trulli, witgekalkte huisjes met een kegelvormig dak, vaak met astrologische en religieuze afbeeldingen. Bekend om zijn  diverse theorieën, maar eigenlijk weet niemand ons zijn ontstaan.  

De Trullo

20 Trulli (40 m²), allemaal verschillend, steeds elegant. Wifi en airconditioning op aanvraag. Kitchenette (€ 15/verblijf) en tegelvloer. Vervanging bedlinnen. 1x per week. Vervanging badlinnen om de 3 dagen.


Bezienswaardigheden

Bezoek het "Terrazzino Belvedere", uitzichtspunt, vanwaar je de  Rione Monti met ongeveer 1000 Trulli kunt bewonderen. Maak vervolgens een wandeltocht in het centrale gedeelte van de Aia Piccola met zijn bijna 400 Trullie, waarvan velen nog steeds bewoond zijn. Maar het toeristische gebied van Rione Monti met de trullo- kerk van Sant' Antonio moet ook wel even bezocht worden.

Maar geniet ook van de omgeving rondom Alberobello, de Valle d' Itria. Wij adviseren je ook graag om dit alles per fiets te ontdekken. Of een kookworkshop of een Masseria, typisch landgoed voor de omgeving.

55+

keren geboekt

100%

genieten

9,4

waardering 

slaapverblijf in trullo

trullo

Unieke overnachting in Alberobello

accommodatie met terras

TERRAS 

Heerlijk genieten van de omgeving
Wifi comomeer

wifi

Wifi, internet aanwezig

uitzicht

panoramisch uitzicht

Geniet van de uitzichten over
de omgeving

centrum betaald parkeren

parkeren  

Betaald parkeren rondom het centrum

restaurant

restaurant

Geniet van het ontbijt bestaande deels uit lokale producten

beleef deze mooie ervaring in het unieke alberobello

trullo als accommodatie

trullo olmo- alberobello

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 185 tot € 325 per nacht.