tre poggi - canelli / piëmonte

RUSTIEK LANDGOED MET ADEMBENEMENDE UITZICHTEN

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

landgoed met kamers en een mini-Appartement bij canelli

Net buiten het  stadje Canelli ligt dit prachtige landgoed gehuisvest in een oude achttiende-eeuwse boerderij. Het beschikt over een restaurant, Huisgemaakt gebak en vers gelegde eieren maken deel uit van het ontbijt in Tre Poggi. Het restaurant serveert Piemontese gerechten bereid met lokale, seizoensgebonden ingrediënten.  wellnesscentrum en 2 zwembaden. Het landgoed beslaat ongeveer 10 hectare heuvels, deels beplant met wijngaarden, boomgaarden en hazelaarbossen, en deels verlaten als bos: ideale bestemmingen voor korte excursies en zomerse wandelingen. Vanaf hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap.


De kamers in de charmante residentie biedt verschillende mogelijkheden: Comfort, Romantisch, Deluxe en Superior kamers, naast een mini-appartement met keuken en een suite. Ontworpen voor diegenen die een verfijnd en comfortabel verblijf willen, in de kamers wordt de moderniteit van chromotherapiedouches gecombineerd met een oude sfeer: gewelfde plafonds, parket , terracotta vloeren en open haarden. Elke kamer is ontworpen volgens een thema dat de inrichtingsstijl bepaalt .

Piemonte is de favoriete bestemming voor fijnproevers over de hele wereld...

De Piedmontese Gastronomie is één van de rijkste in Italië. Tre Poggi  is erin geslaagd om de smaken van de landelijke traditie te combineren met de verfijnde Franse keuken van het Koninkrijk van Savoye. We presenteren onze selectie lokale producten klaar om aan tafel te worden genuttigd met vrienden en familie. 

Grenzend aan het restaurant is ook een proefruimte, een intieme en gezellige hoek met tafels op vaten, perfect om te genieten van de wijnen van ons territorium. De gelegenheid, het idee en het moment om uw verblijf te verrijken met de geuren en smaken van het eten en de wijn uit Piemonte.

20+

keren geboekt

100%

genieten

2-4

persoons appartement 

Panoramisch uitzicht vanaf appartement Piemonte

panoramisch uitzicht

Een prachtig panoramisch uitzicht over de wijngaarden

uitzicht over wijngaarden

UITZICHT OVER DE WIJNGAARDEN

Vanuit de kamers een adembenemend uitzicht

digitale tv aansluiting

digitale tv 

Er is een aangesloten digitale TV aanwezig.

wifi verbinding appartement

wifi

Er is een WiFi verbinding in het appartement.

parkeren bij appartement

parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk direct bij het appartement.

Comomeer WiFi ontvangst

zwembad

Samen met de overige gasten kun je genieten van het zwembad

landgoed in een heerlijke setting tussen de wijngaarden 

landgoed piemonte boeken

i tre poggi - canelli

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 127 tot € 245 per nacht.

Wat een huis, prachtig. En wat een vriendelijke bevolking. Heb je de mail voor volgend jaar al ontvangen? Wij willen er graag weer terug.

Mascha Janssens