Reis en vakantie boeken in Toscane (Italy)

toscane, met zijn adembenemende landschappen

Florence, Val d'Orcia, Siena, Chianti en veel meer...

Toscane: uw reis in deze prachtige regio 

Toscane een adembenemende mooie regio met als hoofdstad Florence ( Firenze ). De regio staat o.a. bekend om zijn landschappen, tradities, geschiedenis, wijnen en de uitstekende keuken. Iedereen kent de bekende wijnen: Chianti, Brunello di Montalcino en de Vino Nobile di Montepulciano. Geniet van deze prachtige wijnen bij de verschillende landgoederen.


Toscane: culinair, beeldschoon en prachtige landschappen

Bezoekers van Toscane komen om verschillende redenen. Velen komen op zoek naar schone kunst, anderen om het buitengewone landschap te verkennen.

Fijnproevers en wijnliefhebbers komen naar de Toscane om te genieten van de eenvoudige maar heerlijke gerechten en wijn. Wandelaars genieten van de bergpaden, fietsers de glooiende heuvels, zomervakantiegangers de zeekust en eilanden. Studenten komen om de prachtige Italiaanse taal en cultuur te leren.

Er is veel te zien en te doen in Toscane, waar te beginnen? Zeker, de meeste moeten beginnen met Florence , en dan verder gaan naar Siena en Pisa .Een beroemde streek is de Chianti, rij door de mooie kronkelweggetjes, stop om foto's te maken, stop bij de wijnlandgoederen, overal zijn leuke kleine restaurantjes. Het is het hele verblijf genieten in deze prachtige regio.