Florence Italie

TORRE a CONA WINE ESTATE - FLORENCE / TOSCANE

in de Florentijnse heuvels, met uitzicht op het platteland

beschikbaarheid aanvragen

Twintig hectare staat onder wijnstokken, allemaal op het landgoed  

Het wijndomein Torre a Cona staat opvallend in de heuvels van Florence, op slechts 10 kilometer van de geboorteplaats van de Renaissance. De 18e-eeuwse villa is eigendom van de graven van Rossi di Montelera en domineert de omliggende wijngaarden en olijfboomgaarden van de Chianti, die traditionele Toscaanse boerderijen omringen die liefdevol zijn gerestaureerd en ingericht door de gravin.


Op het landgoed wordt al eeuwenlang druiven verbouwd. De huidige eigenaren hebben deze traditie herontdekt en de afgelopen decennia de wijnbereiding van het landgoed nieuw leven ingeblazen. Twintig hectare staat onder wijnstokken met Sangiovese, Colorino, Merlot, Trebbiano Toscano en Malvasia Bianca dit zijn de rassen die op het landgoed worden geteeld.


Wandel door de tuinen en ruimtes van Torre a Cona, geniet van het kabbelende water bij het zwembad of neem deel aan een van de  activiteiten.

Bezoek de kelders voor een wijnproeverij, en voltooi de eet- en wijnervaring met een lunch of diner in de Osteria Torre a Cona: je zult een authentieke Toscaanse eet- en wijnervaring hebben in een idyllische omgeving.


Torre a Cona is een van de beste bewaarde geheimen van de Toscane

De kamers bezetten de westelijke vleugel van de achttiende-eeuwse villa. Originele details zijn onder meer antieke deuren, houten balken en terracotta vloeren; de toevoeging van onafhankelijke badkuipen en designelementen completeren het unieke karakter van de kamers. Elke kamer is geschilderd in zachte kleuren die herinneren aan de tinten en ontwerpen van het Toscaanse platteland. 

35+

keren geboekt

100%

genieten

9,6

één waardering 

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten

activiteiten

Georganiseerd door de gravin

terras

terras 

Geniet van de wijnen

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de vallei

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

wifi

Wifi aanwezig

uniek, geweldige ligging en prachtige kamers

torre a cona - florence

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 285 tot € 339 per nacht.

Wat klanten zeggen...

De uitzonderlijke en rustige locatie op een heuvel omgeven door olijfbomen met uitzicht op de vallei en de wijngaarden.

Lieke v. J.

Prachtige locatie voor rust en ontspanning. Het restaurant is mooi en je eet er zeer goed.

Klaas v.E