sicilie

     sicilië, een paradijs in de middelandse zee

artistieke meesterwerken, vulkanen, barok en heerlijk eten

sicilië: gelegen in de punt van de laars

Sicilië gelegen in de punt van de laars, is het grootste eiland in het Middellandse-Zeegebied. De kustlijn van ong. 1.000 km. bestaat uit het zuiden voornamelijk uit zandstranden en de stranden in het noorden zijn rotsachtig. Het landschap van dit prachtige eiland biedt alles maar wordt vooral beheerst door bergen en heuvels. 


Een onvergetelijke vakantie op een prachtig eiland

Waarom Sicilië? Het wordt een onvergetelijke vakantie door zijn unieke artistieke meesterwerken, drie actieve vulkanen, met sneeuw bedekte bergen en een prachtige zee. De locale keuken en de prachtige wijnen.
Aan de oostkust is er de vulkaan Etna, 3.300 meter, en de grootste vulkaan in Europa. Ze is nog zeer actief en elk jaar is er wel een uitbarsting. De Sicilianen zijn niet bang voor de vulkaan, want zeggen ze: het neemt leven maar geeft ook leven. De berg is volledig beschermd in een nationaal park. Een bezoek aan de vulkaan is absoluut de moeite waard, geniet van de spectaculaire landschappen.

Locaties in Italië

Zoek je  een andere locatie dan Sicilië in Italië? Wil je een vakantie, zakenreis of bedrijfsuitje boeken in het prachtige berglandschap van Piemonte? Of zoek je  locaties aan het Lago Maggiore of het Comomeer? La Vacanza organiseert reizen door heel Italië. 

arrow_drop_up arrow_drop_down