rondreizen op sardinië

Sardinie

6- daagse Rondreis: Sardinië per Vespa

Verken Sardinië vanop: de Vespa! Je verblijft op een uniek, kleinschalig vakantie-adresje in het hart van de Gallura streek, met zijn ongerepte natuur, authentieke dorpjes, indrukwekkende landschappen en droomstranden met kristalhelder water
Sardinie4

8- daagse rondreis: de PAREL VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

Van Olbia naar de stranden van Gallura tot de wilde kusten in het westen, langs Spaanse wachttorens over Fenicische nederzettingen, kliffen, baaien en bizarre rotsen. Een vol programma om kennis te maken en terug te komen.
Sardinie1

8- daagse rondreis: ZUID-SARDINIË VOOR de FIJNPROEVERS

Kleine typische accommodaties en een gevarieerd programma geven interessante inzichten in de cultuur van Zuid-Sardinië. Geniet o.a. van de mooie stad Cagliari, de prachtige witte stranden, de azuurblauwe zee en uiteraard de lokale keuken.
Sardinie

8- daagse rondreis VAN landgoed naar landgoed IN HET BINNENLAND VAN SARDINIË

Sardinië fascineert niet alleen door de zee en de gevarieerde stranden. Tijdens deze reis ervaar je het landelijke, deels  binnenland van dit eiland. Je accommodaties zijn altijd typische landhuizen met een eigen agrarische productie.
Romantisch Sardinie

8- daagse rondries: SARDINIË MET STIJL EN CHARME

Kleine, typische accommodaties en een gevarieerd programma geven interessante inzichten in de cultuur van Noord-West Sardinië. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden tijdens de reis.

Olbia Sardinie

15- daagse rondreis: PAREL VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

Individuele rondreis rond de kust van het eiland. Overnachting in 4-sterrenhotels. Ontdek de hoogtepunten van Sardinië tijdens deze rondreis van/naar Olbia.