rondreizen in de toscane

6- daagse reis: met de e-bike door de chianti

Waarom alleen met de auto? Ontdek Toscane opnieuw op twee wielen - met de e-bike. Vanuit een hotel aan de rand van Florence kun je diverse dagtochten maken waarbij je deze regio met zijn prachtige landschap op een nieuwe manier kunt ervaren.
Kazen in de Toscane

8- daagse rondreis: typisch toscaans

Deze rondreis brengt je van Pisa via de provincies Lucca en Siena naar het zuidoosten van Toscane en eindigt in Florence. Naast het bezoeken van belangrijke bezienswaardigheden maak je ook kennis met  de lokale gastronomie.
Fiat 500 Cabrio

8- Daagse rondreis in een Fiat 500 cabrio door de Toscane en Umbrië

Deze tochten met de FIAT 500 cabriolet, waar je vanuit één locatie mooie dagtochten kunt maken. Geniet van het gevoel van avontuur en vrijheid gecombineerd met de prachtige landschappen van de Toscane en Umbrië.
Wandelen Via Francigena

8- DAAGSE WANDELREIS: DE 'VIA FRANCIGENA', IN DE VOETSPOREN VAN PELGRIMS, ETAPPES 34-39

Wandel over een van de mooiste stukken van de Via Francigena in Toscane van Siena naar Montefiascone en ervaar van dichtbij de landschappen en plaatsen die de pelgrims bezochten op weg naar Rome.
Wijnproeverijen Chianti

8- daagse rondreis: CHIANTI EN VINO NOBILE

Chianti, Brunello, Nobile di Montepulciano - geniet van een voortreffelijke wijntour door echte landschapsschilderijen van Toscane, bezaaid met pittoreske dorpjes en beroemde steden. Je overnacht op prachtige wijnlandgoederen.
Siena Toscane

8- daagse rondreis: DE ERFENIS VAN DE MEDICI UIT FLORENCE

Deze rondreis brengt je van Florence via Lucca, Pisa en Siena naar het zuidoosten van Toscane. Rij door indrukwekkende landschappen met zijn prachtige stadjes en steden. Logeer in prachtige hotels. Het wordt genieten in de Toscane.

Renaissance Umbrie

8- daagse rondreis: van de wieg van de renaissance tot het groene hart van italië

Veelzijdige rondreis door Toscane en Umbrië met veel cultuur, prachtige landschappen, overnachten in charmante hotels. De geweldige locaties en landschappen van Toscane als het niet zo bekende Umbrië, dat wordt beschouwd als het onvervalste hart van Italië.