rondreis toscane

rondreizen door toscane...

georganiseerde rondreizen door italië

vanaf 199,00

3- daagse rondreis | toscane 

Druivenplukken bij Pieve de’ Pitti – saamhorigheid, harde arbeid, wijnproeven en gezelligheid. September/ Oktober!!
reis chianti
vanaf 345,00

5- daagse reis | chianti 

Midden in de natuur van de prachtige Chianti­streek bevindt zich deze stijlvolle oude molen. Het rustieke hotel heeft een  middeleeuwse oor­sprong met alle wensen voor de  heden­­daagse reiziger.
rondreis umbrie en toscane
vanaf 519,00

8- DAAGSE RONDREIS | UMBRIË & TOSCANE

Twee regio's tijdens deze mooie rondreis: Umbrië en de Toscane. Schitterende regio's grenzend aan elkaar die de moeite waard zijn.
rondreis umbrie en toscane
vanaf 285,00

8- daagse vakantie in toscane

Een prachtige regio bekend door om zijn middeleeuwse kastelen en dorpen, zijn mooie groene landschap, zijn gezonde klimaat en de heerlijke rust.
rondreis italie
vanaf 1095,00

13- DAAGSE RONDREIS | 3 REGIO'S

Met deze rondreis verken je drie prachtige regio's in Italië. Ga eerst op ontdekking in Le Marche, nog steeds een te ontdekken regio. Daarna reizen we door naar het groene Umbrië en eindigen doen we in het betoverende Toscane om in schoonheid en met stijl af te sluiten.
rondreis italie
vanaf €  479,00

6- daagse Rondreis Vespa | Toscane 

Nóg intenser Toscane beleven, heel veel plezier en genieten van het gevoel van absoute vrijheid. Verblijf is in Colle di Val d' Elsa. De vespa werd populair na de Tweede Wereldoorlog door de behoefte aan een eenvoudig transportmiddel... en dat is het ook! Meer nog: de Vespa heeft een leuk design en is het toonbeeld van Italiaanse elegantie.

rondreis italie
vanaf 595,00

8- daagse RONDREIS | Toscane 

Over besluierde bergen en glooiende heuvels, tussen gouden graanvelden en uitgestrekte wijngaarden, door diepe dalen en mistige valleien... Ervaar de onmetelijke pracht van Toscane. Levensgenieter of cultuurfanaat, Toscane biedt voor elk wat wils. Dit is Italië op zijn best!

zoekt u een volledig op maat gemaakte reis?