rondreizen door Puglia...

georganiseerde rondreizen door italië

rondreizen door puglia 

Culinaire rondreis Puglia

6 daagse rondreis | Puglia 

De smaken van Puglia – proeverijen, kooklessen, trulli, strand en masseria.


1.175,00
Touren op fiets in Rome

4 daagse rondreis | Puglia

Geniet op je E-bike van het prachtige landschap en de heerlijke lokale producten

725,00
rondreis vespa puglia

Rondreis vespa | PUGLIA 

Verken Puglia, de hak van de laars, vanop Italië's meest iconische vervoermiddel: de Vespa! Snor van prachtige stranden naar charmante dorpjes met je Vespa met GPS.

vanaf € 499,00

4 DAAGSE RONDREIS | PUGLIA 

Alberobello in de Valle d' Itria is een unieke, sprookjesachtige stad. Je logeert in een van die mysterieuze trulli, hele aparte historische huisjes.

vanaf € 425,00
puglia rondreis

11 DAAGSE RONDREIS | PUGLIA 

Geniet van natuur en strand in dit ongerept stukje Italië! Basilicata en Puglia. Twee adembenemende mooie regio's met prachtige landschappen.

vanaf € 728,00

5 DAAGSE RONDREIS | PUGLIA 

De Valle d’Itria in de winter – geniet van de stadjes en kleuren die deze regio in de winter biedt. We nemen je mee op een reis door de Itria-vallei die de zintuigen streelt, omringd door geuren en smaken de typische gerechten, traditionele recepten en lokale wijnen.

vanaf 1.175,00

9 DAAGSE RONDREIS | PUGLIA 

Geniet van dit ongerept stukje Italië! Basilicata en Puglia zijn twee adembenemende mooie regio's met prachtige landschappen en unieke witte  stranden, een zeer gastvrije be- volking en de lokale keuken bestaat uit alleen maar heerlijke streekgerechten!

vanaf 805,00
zuid italie rondreis
vanaf € 805,-

Rondreis zuid-italië

Geniet van natuur en strand in dit ongerept stukje Italië! Basilicata en Puglia, twee adembenemende mooie regio's met prachtige landschappen, unieke witte  stranden en zeer behulpzame en  gastvrije bevolking. En ontdek de lokale keuken die bestaat uit heerlijke streekgerechten! Je slaapt tijdens deze rondreis in landelijke kleinschalige pareltjes. 

zoekt u een volledig op maat gemaakte reis?