Reis en verblijf boeken: Rome

Rome, de stad van de eeuwigheid 

een stad vol geschiedenis...

rome een prachtlocatie voor uw Reis

Rome, de bakermat van de beschaving, Rome caput mundi, of gewoon Rome, de stad met duizend gezichten. De pracht van de Oudheid is vandaag de dag levend en zichtbaar in de hoofdstad: van het Colosseum tot de keizerlijke fora, de Domus Aurea, het Pantheon en Circus Maximus.

Rome een stad met geschiedenis 

Eén leven is niet genoeg om Rome echt te kennen. Dat is in ieder geval wat inheemse Romeinen en inwoners hier zullen vertellen. Piazza Venezia kan worden beschouwd als de centrale kern van de stad, met het onmiskenbare Vittoriano of Vittorio Emanuele II-monument.


De charmante straatjes van Trastevere, de Romeinse wijk Trastevere bruist ’s avonds van het leven. Er zijn veel gezellige restaurantjes, bars en terrassen die tot diep in de nacht zorgen voor een levendige sfeer. Het is echter ook heerlijk om ’s ochtends door Trastevere te dwalen, als je de charmante straatjes nog bijna voor je zelf hebt. Het Piazza di Santa Maria in Trastevere, dat niet veel later het kloppend hart van de wijk wordt. De trappen van de fontein zijn een populaire ontmoetingsplaats, maar ook de terrassen rondom raken gauw gevuld met Romeinen en toeristen die de bedrijvigheid op het plein gadeslaan.

excursies boeken in rome 

Ervaar het eten in Rome: excursie

Proef het heerlijke eten

Proef het eten van Rome op een 3-uur durende tocht, en verwen uw smaakpapillen bij 10 verschillende proeverijen. Buon Appetito!
40,- p.p.
Rome: fiets excursie

ontspannen fietstour

Kinderen mee naar Rome? Een ontspannen fietstour ook voor jonge stedentrippers is dé manier om Rome te ontdekken!
27,50 p.p.
Avondtour door Rome: excursie

de magie van een avondtour 

Geniet van de avondtour en zie de bezienswaardigheden onder de magie van hun nachtelijke verlichting.


72,- p.p.
Ontdek Rome: excursie boeken

ontdek de highlights

Fiets langs de (met Nederlandse gids) prachtige bezienswaardigheden en goed bewaard gebleven geheimen!
29,- p.p.

Locaties in Italië

Rome de stad van de eeuwigheid. Ben je  daar al eens geweest? Of zoek je een bestemming aan het Comomeer of Lago Maggiore? La Vacanza organiseert maatwerk reizen door heel Italië. 

arrow_drop_up arrow_drop_down