AVONDTOUR DOOR ROME

 GENIET VAN DEZE ADEMBENEMENDE STAD BIJ NACHTELIJKE VERLICHTING

50+
keren geboekt 
100%
genieten van de stad Rome 
8,0
beoordeeld 

Tour door rome in de avond

Geniet van een avondtour door Rome en zie de meest symbolische bezienswaardigheden onder de magie van hun verlichte nachtelijke verlichting.


  • Bewonder de spectaculaire uitzichten van de Trevifontein verlicht en gooi een munt in het water om op een dag terug te keren naar Rome
  • Bekijk de Spaanse Trappen, gedomineerd door de verlichte Trinità dei Monti
  • Ga naar het Pantheon om het meest gerepliceerde klassieke gebouw ter wereld te zien


Avond wandeltour door Rome

Vertrek vanaf de Spaanse Trappen, gedomineerd door de kerk van Trinità dei Monti, ga verder naar de Rococo-pracht van de Trevi-fontein. Bewonder de fantasiewezens die zijn ontworpen om beweging te belichamen. Je gids zal uitleggen hoe je, volgens de traditie, als je een munt over je schouder gooit in de fontein, je uiteindelijk naar Rome terugkeert. Gooi in een cent en steek je vingers over!


Ga verder naar het Pantheon (Tempel van alle Goden), oorspronkelijk gebouwd om de 7 godheden van het oude Rome te eren. Met de grootste stenen koepel in de geschiedenis van de architectuur, wordt het Pantheon beschouwd als een voorloper van alle moderne plaatsen van aanbidding en is het het meest gekopieerde van alle klassieke gebouwen.


Je rondleiding eindigt op Piazza Navona, gebouwd op de ruïnes van het Domitian Circus en nu versierd door de fontein van de 4 rivieren van Bernini.

Ontdek Rome in de avond.

wandeltour rome 

avondwandeling rome

wandeltour 

Leer rome kennen te voet

dè nr 1 in excursies

Nachtverlichting: ontdek het magische rome

ontdek rome bij nachtelijke verlichting

Citytoer: niets missen van Rome

niets missen van de prachtige stad rome

€ 72 p.p.