Reisbureau Groningen

Reisbureau Groningen

Zoek jij een reisbureau in Groningen die jouw reis kan organiseren? Of je nou in stad Groningen, Veendam, Winsum of Winschoten woont. Wij organiseren reizen voor particulieren en ondernemers die in de provincie Groningen wonen.

Bestemming van jouw reis

Er zijn veel bestemmingsmogelijkheden. Denk aan landen binnen Europa, buiten Europa maar ook binnenlands zijn er mooi bestemmingen te vinden. Binnen Europa zijn landen als Frankrijk, Turkije, Spanje en Griekenland erg populair. Ook het prachtige Italië is erg intrek. Dit heeft het mede te danken aan de verschillende opties die het te bieden heeft. Denk maar eens aan het mooie heuvelachtige landschap van Toscane. Of lang uitgerekte meren zoals het Comomeer en Lago Maggiore. Ook voor stedentrips kan je in dit prachtige land goed terecht. Steden als Rome, Florence, Turijn en Milaan zijn hier prachtige voorbeelden van.

Ben je een echte liefhebber van het strand? Geen probleem, zoek de kust eens op van de Tyrreense zee.  Enkele populaire en mooie stranden hier zijn, Le Lecciona, II Golfo di Follonica en Elba.

Zoals je merkt is er voor iedereen wel wat te beleven in Italië.

reisorganisatie groningen

Verschillende reisopties

Er zijn verschillende reisopties te bedenken. Vaak is dit afhankelijk van het doel. Ga je trouwen in Toscane? Of plan je een strandvakantie aan de kust? Het doel is vaak leidend, aan de hand hiervan kan er gekozen worden uit de verschillende opties.

Veel vakantiegangers bepalen zelf hun locatie. Aan de hand daarvan gaan ze zoeken naar een accommodatie die bij ze past. Een voorbeeld: zodra mensen hebben bepaald dat ze naar het Comomeer gaan, dan zoeken ze naar plaatsen en accommodaties aan het Comomeer. Vaak wordt er gekozen op basis van prijs, wat er te doen is, en specifieke wensen (zoals privé zwembad of Nederlandse TV). Zodra mensen kiezen voor deze reisopties wordt er vervolgens gekeken naar excursies in de buurt. Mocht je Toscane als bestemming hebben dan zou het huren van een authentieke Fiat 500 zo’n excursie kunnen zijn.

Er zijn ook veel mensen die veel van één land willen zien. Het kan zijn dat ze opzoek zijn naar tradities, cultuur of benieuwd zijn naar het culinaire eten en drinken van het land. Georganiseerde rondreizen kunnen hier erg geschikt voor zijn. Een voorbeeld daarvan is deze culinaire reis door Puglia. Een reis waarbij de geuren en smaken van de regio worden ontdekt.

Verder is het mogelijk dat je opzoek bent naar rust. En dit keer hebben we het dan niet over de bestemming. We bedoelen in dit geval, dat bedrijven en particulieren soms opzoek zijn naar reizen waarbij ze niets hoeven te regelen. Wij noemen dat maatwerk reizen waarbij alleen de wensen aan een reisorganisatie hoeven worden doorgegeven. Vervolgens neemt het reisbureau alles uit handen. Zij regelen deze maatwerk reis van A tot Z. Ideaal voor vakanties, maar ook zeker voor bruiloften in een ander land, zakenreizen of teamreizen.

Reisbureau Groningen: reis boeken Italië


  • Kennis van de taal
  • De passie
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreide kennis van het land

reisbureau Hoogeveen

 

 

 

 

 


Misschien vindt je dit ook interessant?
Reactie plaatsen