Reisbureau Friesland

Reisbureau Friesland

Woon je in Friesland? En zoek je een betrouwbare partner die jouw reis verzorgd? Of je nou in Dokkum, Heerenveen, Leeuwaren of Sneek woont. Wij kunnen je helpen en adviseren over het een reis naar Italië.

Friesland: reisboeken naar Italië

Veel Nederlanders strijken neer in het landschap van Italië. De redenen zijn uiteenlopend. Veel mensen kiezen Italië als een hun vakantiebestemming. Maar ook voor bruiloften, zakenreizen, teamuitjes en bedrijfsuitjes kiest men voor het land Italië.

Ben jij van plan om vanuit Friesland naar Italië te trekken? En wil je voor een zorgeloze reis goed voorbereid op pad gaan? Dan is het goed om te bedenken wat het doel is van jouw verblijf en wat je aanvullende wensen zijn.

Ga je op vakantie? En vind je het fijn om actief bezig te zijn? Dan zijn georganiseerde rondreizen misschien interessant voor je. Een voorbeeld daarvan is Piëmonte ontdekken op een E-bike. Is dit niet wat je leuk vindt? Want vind jij het veel fijner om de dag relaxt door te brengen aan het water? Dan zijn bestemmingen als het Comomeer of Lago Maggiore een interessante optie voor je.

Is vakantie niet de reden van jouw reis? Dat kan natuurlijk. Heb jij een zakenreis op de planning staan? Dan is het belangrijk om de locatie van je verblijf te bepalen! Stel je hebt afspraken staan dan is het handig om hier alvast dichtbij in de buurt te zitten. Ook de vliegreis erna toe is van belang. Vaak zie je bij zakenreizen dat men een paar dagen de tijd heeft, deze zitten vaak tot aan de nok toe gevuld met activiteiten. Daarom is het handig om goed te bekijken op welk vliegveld je moet landen. De reis van het vliegveld naar je accommodatie moet zo kort mogelijk zijn, zodat je geen onnodig tijd verliest.

comomeer

Bruiloften en andere maatwerk reizen

Ga je trouwen in een ander land? Allereerst willen we je dan van harte feliciteren. Een trouwdag is erg bijzonder. Het moet een dag zijn die je zorgeloos verloopt en waar je met veel plezier op terugkijkt. Het regelen van een bruiloft is niet niks, en kost vaak veel tijd. Vaak zie je dat stellen willen trouwen in een ander land. Echter is het moeilijk om dit te regelen. Ze hebben veel wensen maar spreken niet de taal of zijn niet bekend met de mogelijkheden.

Daarom is het belangrijk om een partij in handen te nemen die dit voor je kan regelen. Wij van La Vacanza zouden dit voor je kunnen doen! Wij hebben 10+ jaren in Italië gewoond en hebben jarenlange ervaring op reisgebied. Je hoeft alleen je wensen door te geven, vervolgens komen wij met een aantrekkelijk voorstel.

Een maatwerk reis is niet alleen van toepassing bij een bruiloft. Ook bij bedrijfsuitjes en teamuitjes zie je vaak dat er gekozen wordt voor een maatwerk reis. Aan de hand van de aangegeven wensen wordt er vervolgens een reis samengesteld. Enkele wensen zouden kunnen zijn:
  • Er moet een privé zwembad bij het verblijf zitten
  • We willen met 40+ man in hetzelfde complex
  • Er moet een voetbalveld op loopafstand zijn
  • We willen graag een mooie zaal voor het beleggen van een vergadering
  • Onze accommodatie moet midden in de natuur liggen

Ga jij op reis en wil je een gedeelte van je reis, of de volledige reis uit handen geven? Dat kan! Neem gerust eens contact met ons op.

Reisbureau Friesland: specialist Italië


  • Kennis van de taal
  • De passie
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreide kennis van het land

reisbureau Hoogeveen

 

 

 

 

 

Misschien vindt je dit ook interessant?
 
Reactie plaatsen