Reisbureau Flevoland

Reisbureau Flevoland

Bent u woonachtig in de provincie Flevoland? En zoekt u een betrouwbare partner voor uw reizen? Of u nu in Emmeloord, Almere, Biddinghuizen of Lelystad woont, wij kunnen u helpen! Lavacanza is een reisorganisatie in Nederland die jaarlijks meerdere reizen organiseert voor bewoners van de provincie Flevoland.

Reisboeken

Een reis organiseren kan verschillende redenen hebben. De meest bekende is het boeken van een welverdiende vakantie. Maar regelmatig krijgen wij aanvragen voor bedrijfsuitjes, bruiloften of teamfeestjes. Vrijwel elke reis is maatwerk. Bespreek maar eens met uw vrienden wat voor type vakantie zij prettig vinden. Je zult merken dat de één van een actieve vakantie houdt (bijvoorbeeld wandelvakantie), en de ander van een relaxte vakantie aan het strand.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

"Ik ben Jeanette Kampman van Lavacanza. In 1990 woonde ik in Florence en vervolgens ben ik gaan werken als reisleidster in Italië. Daar bezocht ik in mijn vrije tijd al prachtige landgoederen. Terug in Nederland in 1996 ben ik werkzaam geweest bij een grote reisorganisatie en mocht ik de gehele Italiaanse markt opzetten. Ik had toen het voorrecht om weer veel te reizen in Italië en de meest mooie landgoederen te bezoeken. Een prachtige ervaring waar ik veel heb geleerd van de lokale bevolking, de schoonheid van natuur en het heerlijke eten en drinken. In 2000 ben ik voor mij zelf begonnen, eerst Sicilië en door de jaren heen heel Italië."

reisbureau flevoland

Reizen naar Italië

Italië is voor veel Nederlanders een populair vakantieland. De natuur, het eten en drinken, de landschappen maar ook het weer en klimaat spreekt ons doorgaans erg aan. Italië voelt voor mij als thuiskomen, dat is ook de reden dat ik een reisorganisatie ben gestart gericht op reizen naar Italië. Hieronder vindt u de doorgaans zeer geliefde en veel geboekte regio’s:

Ook plekken aan het Comomeer, Gardameer en Lago Maggiore vallen erg in de smaak. Met name het Gardameer is een bekende toeristische trekpleister, echter doen de andere meren er niets voor onder.
Tip: rondreis 3 Noord-Italiaanse meren [caption id="attachment_200186" align="aligncenter" width="300"]flevoland reisorganisatie De heuvellandschappen van Toscane[/caption]


Reis op maat boeken

Weet u niet welke regio u moet kiezen! Wij kunnen u hierin adviseren. Op basis van uw wensen kunnen wij een gedegen advies geven. Bent u opzoek naar prachtige heuvellandschappen en wilt u deze op een fiets verkennen? Dan is Toscane zeer geschikt. Is zon, zee en strand meer hetgeen wat bij u past? Kijk dan eens naar regio Puglia (hak van de laars) of naar Sicilië.

Reisboeken?

Wil je de schoonheid van Italië zelf ervaren? Wilt u graag in alle rust reizen? Wij kunnen u met meer dan twintig jaar ervaring in de reis business van A tot Z helpen.

Voordelen van boeken via Lavacanza

  • De passie
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreide kennis van het land
  • Kennis van de taal

Misschien vindt u dit ook interessant?

Reactie plaatsen