PODERI LUIGI EINAUDI - DOGLIANI / PIËMONTE

DE IDEALE SETTING VOOR EEN prachtig verblijf

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

poderi luigi einaudi dogliani

De geschiedenis van Poderi Luigi Einaudi is een familieverhaal. Inmiddels is de 4de generatie werkzaam binnen het bedrijf. De ooit zo gezellige en lange logeerpartijen bij Nonno en Nonna (oma en opa), de wandelingen die Matteo als kind door de wijngaarden met zijn grootvader Roberto, maakte heeft hem de liefde voor het land meegegeven. Poderi Luigi Einaudi bewaart nog steeds de charme van een kleine, rustige B&B in het hart van de Langhe. Je  wordt verwelkomt als vrienden. Ontspannen rondom de open haard met een uitstekende wijnkeuze, eigen productie, zul je je al gauw thuis voelen.

De 8 tweepersoonskamers en 2 suites, zijn ingericht met het originele meubilair van het huis en bieden een uitzonderlijk uitzicht op de glooiende hellingen van de Langhe-heuvels, beschermd door het Unesco werelderfgoed. In de zomer kun je  heerlijk genieten van het landschap en het zwembad in de tuin. En voor wie het wil, is het mogelijk om tijd door te brengen in de aangrenzende wijnlandgoed Einaudi, leer de geheimen kennen van de productie van druiven en het maken van wijn, met een reeks proeverijen.


Ontdek de adembenemende regio Piëmonte 

De wijngaarden, kleine kapellen en dorpjes op een heuvel kenmerken het bochtige territorium van de Langhe die, met gastronomische uitmuntendheid, de twee belangrijkste attracties van dit land zijn. Het aanbod van Langhe in elk seizoen en elke liefhebber een combinatie van aroma's, smaken en sensaties die moeilijk onverschillig blijven.

15+

keren geboekt

100%

genieten

12

persoons kamers 

Kindvriendelijk verblijf aan Comomeer

wifi

Er is een WiFi verbinding in het appartement.

TV ontvangt in appartement aan Comomeer

parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk direct bij het appartement.

uitzicht wijngaard

UITZICHT OVER DE WIJNGAARDEN

Uitzicht Panoramisch aan het Comomeer

panoramisch uitzicht

Een prachtig panoramisch uitzicht over de wijngaarden

Kleding wassen aan het Comomeer

DIGITALE TV 

Er is een aangesloten digitale TV aanwezig.

Zwembad bij het appartement in Dongo

zwembad

Geniet samen met de overige gasten van het heerlijke zwembad

groot wijnlandgoed in het hart van de langhe

landgoed dogliani

poderi luigi einaudi - dogliani

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf €  195 tot € 275 per nacht.