milaan: wie houdt er niet van
pasta en tiramisu?

in milaan leer je van gabriele de kneepjes van deze klassieke gerechten

boek direct 
15+
keren geboekt 
100%
genieten van deze kookles in milaan

8,6

beoordeeld 

gabriele,wil zijn liefde en kennis delen voor de italiaanse keuken.

Ciao, ik ben Gabriele! Ik ben een professionele kok en ik wil mijn liefde en kennis met je delen voor het Italiaanse eten. Doe mee met mijn  kookles en leer de klassieke Italiaanse gerechten maken. Uiteraard met vers gemaakte pasta en originele producten voor de Tiramisu, je leert hoe je op de Italiaanse manier kunt koken!


Laat me je voorstellen aan de orecchiette, een soort pasta die typerend is voor de regio Puglia. Deze naam van deze merkwaardige pasta is afgeleid van de vorm die lijkt op kleine oren. Ik heb geleerd hoe ik orecchiette-recepten op de authentieke manier maak dankzij mijn grootmoeder Carmela! Ik zal haar recepten met je delen en je alles vertellen over haar tips en trucs om dit heerlijke Italiaanse gerecht te maken.


En na wat pasta is het tijd voor een toetje! Ik zal je laten zien hoe je handgemaakte Tiramisu kunt bereiden. En natuurlijk, laten we er samen van genieten!


Terwijl we eten, drinken we een fles wijn uit de beste Italiaanse selectie rode en witte wijnen.


Dit is het plan van Gabriele:

  •       Plezier maken 
  •       Verse pasta maken
  •       Genieten van een heerlijke wijn
  •       Maken van de 'echte' Tiramisú
  •       Kopje koffie om deze heerlijke kookdag te eindigen


Wat is inbegrepen?

*  Locale gids

*  Ingredienten  

*  Benodigheden voor de bereiding

*  1 alcoholisch drank: wijn

lekker eten in italie

genieten in milaan 

Milaan Foodtour pasta

Foodtour

Milaan excursies

dè nr 1 in excursies

71,50
We hebben een geweldige tijd met Gabriele. We wilden echte pasta maken, hij had een grondige kennis van de processen en het hielp om een heerlijk gerecht te maken. Gabriele was ook een geweldige gastheer, in een leuke en ontspannen sfeer met prachtige ambiance. Ik moet zeggen, de pasta is de beste die ik in Italië heb gegeten. Ik ga absoluut enkele van de heerlijke recepten maken die ik heb geleerd, en ik hoop nog meer van Gabriele te leren bij mijn volgende bezoek.
ANNA (45)