B&B in Siena Toscane

paradiso numero 4 - siena / toscane

ONTDEK SIENA VANUIT DIT SMAAKVOLLE VERBLIJF 

beschikbaarheid aanvragen

Bed en breakfast van alle gemakken VOORZIEN

Paradiso numero 4 is een kleine B&B op de bovenste verdieping van een gebouw, in het oude centrum van Siena. In het voetgangersgebied van de stad, naast musea, winkels, restaurants, bars en haltes van het openbaar vervoer en parkeerplaatsen.

Een uniek gelegen kleine B&B in het historische centrum van Siena...

Paradiso numero 4 is uitgerust met mooie  meubels en deels gerestaureerd door de eigenaar, er zijn vintage voorwerpen en gerecyclede materialen. De B&B heeft 2 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer, allen met eigen badkamer. De kamers bieden allen een prachtig uitzicht op de stad. In de gezamenlijke woonkamer is een verzameling boeken over de geschiedenis van het gebied beschikbaar voor gasten en er is ook een kleine kinderbibliotheek. Geniet na een goede nachtrust over een heerlijk ontbijt met de beste seizoensproducten van de regio Siena te ontdekken.


Siena, beroemd en prachtig om zijn erfgoed en zijn Palio, de spectaculaire paardenrace die twee keer per jaar plaatsvindt in juli en augustus. Siena staat  op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Duomo, de prachtige schelpvormige Piazza del Campo, het Palazzo Pubblico en de Torre del Mangia zijn slechts enkele van de artistieke schoonheden die je  zult ontdekken tijdens een bezoek aan de oude stad en de beroemde "contrade".

35+

keren geboekt

100%

genieten

8,8

waardering 

gezellige kamers

kamers

Gezellige kamers

aanwezig op de kamers

Televisie 

Aanwezig op de kamers
Internet in Siena

wifi

Wifi, internet aanwezig

Uitzicht over de stad

panoramisch uitzicht

Geniet van prachtige uitzichten
over de stad

Betaald parkeren

parkeren  

In de directe omgeving van de B&B, tegen betaling

Airco aanwezig in de kamers Siena

airconditioning

Aanwezig in de kamers

wat een heerlijke B&B in centrum van siena  

rustieke kamer in hartje Siena

paradiso numero 4 - Siena

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 111 tot € 121 per nacht.