‘Vacations make the best gifts’

Over ons       

In 1990 woonde ik in Florence en vervolgens ben ik gaan werken als reisleidster in Italië. Daar bezocht ik in mijn vrije tijd al prachtige landgoederen.

Terug in Nederland in 1996 ben ik werkzaam geweest bij een grote reisorganisatie en mocht ik de gehele Italiaanse markt opzetten. Ik had toen het voorrecht om weer veel te reizen in Italië en de meest mooie landgoederen te bezoeken.
Een prachtige ervaring waar ik veel heb geleerd van de lokale bevolking, de schoonheid van natuur en het heerlijke eten en drinken.

In 2000 ben ik voor mij zelf begonnen, eerst Sicilië en door de jaren heen heel Italië. Sinds 5 jaar hebben we ook prachtige landgoederen en villa’s in Spanje.
Ik heb meerdere geweldige reizen gemaakt in Catalonië, met een adembenemend achterland en steden, Girona, Figueres zijn een bezoek waard. Via een kennis kwam ik 2 jaar geleden in Andalusië en was verkocht! De hartelijkheid van de inwoners, het achterland, de sfeer, de steden: Sevilla, Cordoba, Ronda.
Adembenemend mooi!

Jeanette Kampman

De kennis van het land, de taal, onze passie en service dat is het verschil!

Een nieuwe site en nieuwe ideeën, met allerlei activiteiten die al bij de reservering te boeken zijn. Hierdoor verliest u geen tijd om dit alles uit te zoeken tijdens u verblijf. Mooie rondreizen van het noorden naar het zuiden en voor een paar dagen weg zijn er de beroemde steden in Italië en Spanje.