arrow_drop_up arrow_drop_down
reisorganisatie italië

Over La Vacanza 

Geniet van de Italiaanse bevolking, schoonheid van de natuur & het heerlijke eten en drinken...

10+
jaren ervaring 
500+
georganiseerde reizen
100%
Passie voor Italië

uw zorgeloze reis door italië

De vraag naar maatwerk reizen wordt ook steeds groter. Lekker zorgeloos de organisatie uitbesteden. Niet uren meer op het internet rond dolen. Privé of zakelijk, voor twee personen of een groep, voor kleine maar ook grote budgetten.


‘Wij geven graag jullie reiswens vorm. Van uur tot uur, van dag tot dag. Door onze bijna 30-jarige ervaring in het toerisme als onder meer reisleidster binnen en buiten Europa, kennen wij veel bijzondere plekken en hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd’. ‘Wij horen graag alle wensen en kom dan met een volledig uitgewerkt, persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg de puntjes op de 'i' zetten. Het resultaat is een eigen, unieke reis.’


Reizen die passen...

‘Onze reizen worden gekenmerkt door unieke belevenissen, goede prijs-kwaliteitsverhouding en kleinschalige accommodaties. Allesbehalve standaard. Wij zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen, maar de juiste snaar raken, wat leidt tot de meest ultieme beleving, dat lukt alleen vanuit kennis, ervaring en bovenal passie. Wij stellen daartoe onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om echte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan.’

het team van La Vacanza

Jeanette kampman

In 1985 ging ik als au-pair naar Luzern in Zwitserland. Ik volgde een talencursus maar uiteindelijk hebben ik me gericht op de Italiaanse taal.


Daar is de liefde voor het land langzaam begonnen. Een paar jaar later ben ik even buiten Florence gaan wonen en was ik verkocht! De taal, de mensen, het land, het eten..... Het werd mijn tweede thuisland!

In 1992 woonde en werkte ik op Sicilië en in de 4 jaar heb ik de meest prachtige landgoederen bezocht. Samen met verschillende eigenaren hebben we toen besloten om dit alles in Nederland te promoten.
Bij terugkomst in Nederland ben ik gaan werken bij een grote reisorganisatie en mocht ik de gehele Italiaanse markt opzetten. Ik had toen het voorrecht om weer veel te reizen door Italië en ook hier weer de meest mooie landgoederen bezocht. In 2000 ben ik uiteindelijk voor mij zelf begonnen, eerst Sicilië, voor de eigenaren werd de taal het probleem en heb ik het overgenomen en langzaam uitgebouwd door heel Italië.

Een ultieme droom was nog om een landgoed te pachten in de Toscane, en dit is via mijn lokale contacten gelukt en samen met mijn zoon Laurens, hebben wij 2 prachtige jaren een wijnlandgoed gerund.
U leest, Italië is mijn land en door het grote netwerk ter plaatse is het mogelijk om voor u een uniek bedrijfsuitje of een familie/ vrienden reis te organiseren.

anna van der linden 

Mijn liefde voor Italië begon in 1986, ik ben in de prachtige stad Rome gaan wonen. In de jaren daarna heb ik ook in meerdere regio's gewoond en gewerkt. 


Terug in Nederland ben ik voor een reisorganisatie gaan werken, welke accommodaties verhuurt aan het Comomeer. Zo heb ik Jeanette ook kennis laten maken met dit prachtige meer en gaan we meerdere keren per jaar in combinatie met een andere regio, richting Italië. We bezoeken nieuwe accommodaties en onderhouden het contact met de eigenaren waar wij al jaren mee samenwerken.

Voor mij is Italië het land van de olijf- en wijngaarden, terrasjes, sprankelende prosecco, gepassioneerde mensen, het land van het 'zoete leven', La Dolce Vita.

Zoals u leest zijn wij bekend met heel Italië, van Noord naar Zuid en Oost naar West. Bijna alle regio's hebben we bezocht en vele landgoederen bezocht.

Graag helpen wij u dus bij het vinden van uw perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie, een bedrijfsuitje of gezellig met vrienden of vriendinnen een weekendje weg.

wat heeft La vacanza u te bieden?

maatwerk reis Italië

MAATWERK REIZEN

La Vacanza organiseert maatwerk reizen door Italië. Bent u met twee personen, of met een hele groep? Wilt u een actieve fietsexcursie boeken, of liever niet? Wij regelen het voor u...
georganiseerde rondreis

RONDREIZEN

Bent u opzoek naar rondreizen door Italië? Of u nu alleen of met meerdere personen bent. La Vacanza organiseert geavanceerde rondreizen door heel Italië...
excursies en activiteiten

EXCURSIES & ACTIVITEITEN...

Wilt u, een leuke activiteit of excursie boeken, in de regio waar u zicht bevindt? La Vacanza kent de mooie bezienswaardigheden en leukste activiteiten door heel Italië.
accommodaties italië

ACCOMMODATIES

La Vacanza heeft de mooiste accommodaties in heel Italië geselecteerd. Alle accommodaties zijn persoonlijk getest. Gaat u reis naar het Comomeer of naar het prachtige Toscane?

Neem contact op

Italiaanse cookies?