Niet naar italië? 

10+
jaren ervaring 
500+

georganiseerde reizen

1200+
geholpen reizigers

maatwerk reis boeken 

La Vacanza is gespecialiseerd in reizen naar Italië. Mocht u een maatwerk reis willen boeken naar bijvoorbeeld Spanje, Kroatië of Frankrijk? Of kiest u liever Portugal of een ander land? Geen probleem! La Vacanza heeft jarenlange ervaring in de reisbranche en organiseert overal in Europa een maatwerk reis, zoals u dat wenst. 


Reizen die passen

De vraag naar maatwerk reizen wordt ook steeds groter. Lekker zorgeloos de organisatie uitbesteden. Niet uren meer op het internet rond dolen. Privé of zakelijk, voor twee personen of een groep, voor kleine maar ook grote budgetten.


Wij geven jullie reiswens vorm. Van uur tot uur, van dag tot dag. Door mijn bijna 30-jarige ervaring in het toerisme als onder meer reisleidster binnen en buiten Europa, ken ik veel bijzondere plekken en hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd.  Wij horen graag alle wensen en kom dan met een volledig uitgewerkt, persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg de puntjes op de i zetten. Het resultaat is een eigen, unieke reis.


Onze reizen worden gekenmerkt door unieke belevenissen, goede prijs-kwaliteitverhouding en kleinschalige accommodaties. Allesbehalve standaard. Ik ben van mening dat iedereen reizen kan samenstellen, maar de juiste snaar raken, wat leidt tot de meest ultieme beleving, dat lukt alleen vanuit kennis, ervaring en bovenal passie. Wij stellen daartoe onze specialistische kennis en het door mij opgezette, professionele netwerk ter beschikking om echte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan.

ervaring

10+ jaren ervaring 

La Vacanza heeft al meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche. 
groot netwerk

groot netwerk

Door een maatwerk reis te boeken bij La Vacanza profiteert u van het enorme netwerk door heel de wereld.  

testen

uit eigen ervaring...

Veel aanbevolen reizen, accommodaties, excursies en restaurants zijn zelf bezocht. 

passie voor reizen

passie voor reizen

Onze passie voor reizen is ondoorgrondelijk. Wij snappen waarom u de keus maakt om op reis te gaan...

vraag naar de mogelijkheden...