BoUTIQUE HOTEL MOLINO DI FOCI

HEERLIJK EN RUSTIG GELEGEN IN DE TOSCANE

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

de plek, Waarvan je droomt om je vakantie door te brengen

Wanneer je droomt van een unieke plek om je vakantie door te brengen of misschien een lang weekend, stop dan hier bij  Molino di Foci, een oude water- molen uit de 14e eeuw. Na meer dan 40 jaar verlaten te zijn, is het zorgvuldig gerestaureerd tot een karakteristiek klein hotel, klaar om gasten een warm welkom te heten op het fascinerende Toscaanse platteland. Het landhuis beschikt over een grote mediterrane tuin met zwembad en een groot terras met uitzicht op het schilderachtige panorama terwijl je ontbijt of een lekker glas lokale Vernaccia-witte wijn of rode Chianti-wijn drinkt.


Het verfrissende zwembad ligt midden in de verzorgde tuin met oude bomen en bloeiende bloemen. Terwijl je  ontspant op de comfortabele ligstoelen, kun je je blik laten dwalen over de omliggende velden met tarwe en zonnebloemen en de glooiende heuvels van Toscane. Hier in heerlijke rust vergeet je de drukte van alledag in een mum van tijd. Heidi, Luca en hun team zorgen liefdevol en aandachtig voor het welzijn van hun gasten. In het hotel worden de hele dag door drankjes en snacks geserveerd. En mocht je ooit een dagje de rustige oase van Molino di Foci willen verlaten, dan hebben Heidi en Luca tal van waardevolle tips voor uitstapjes in Toscane klaarliggen.


Het prachtige landhotel heeft 16 individueel ingerichte tweepersoonskamers en suites. Mediterrane kleuren, klassieke meubels en de typische stenen vloer van de regio zorgen voor zuidelijke gezelligheid.

15+

keren geboekt

100%

genieten

2

persoons kamers 

Panoramisch uitzicht

panoramisch uitzicht

Het is genieten

eetheok

uitzicht over de wijngaarden

Vanuit de kamers heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving

digitale tv aanwezig

digitale tv 

Er is een aangesloten digitale TV aanwezig.

verbinding wifi

wifi

Er is een WiFi verbinding in het appartement.

parkeren bij verblijf

parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk direct bij het appartement.

koffie

zwembad

Samen met de overige gasten

landhotel in san gimignano

landhuis san gimignano

molino di foci - san gimignano

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 163 tot € 213 per nacht.