Milaan

Milaan, de hoofstad van de regio Lombardije, is een cultuur, moderne en levendige stad die rijk is aan schoonheid en artistieke meesterwerken. De Duomo, of kathedraal, met zijn heldere, marmeren façade en laatgotische architectonische stijl, is het monumentale symbool voor deze metropool in Noord-Italië.
Vanaf de hoogte, tot aan de voeten van het beroemde standbeeld van Madonnina , kunnen bezoekers genieten van een uniek panoramisch uitzicht dat wordt gedomineerd door de 135 pinakels van de kerk die naar de hemel wijzen en over de hele stad regeren.

In het hart van de stad staat het Palazzo Reale, de zetel van de gemeentelijke overheid van Milaan, en de historische zalen waar veelvuldige en belangrijke kunsttentoonstellingen worden gehouden. En in de buurt is nog een van de bekende iconen van de stad, de Galleria Vittorio Emanuele II , een fundamenteel verkeersvrije kruispunt met glazen gewelfde arcades. Binnen zijn historische restaurants, bars en modewinkels, evenals zijn mooie mozaïekvloeren.
Voor muziekliefhebbers is Piazza della Scala het verplichte startpunt, waar een van de belangrijkste operahuizen ter wereld te vinden is: Teatro La Scala .

Milaan Italië

Appartementen

Milaan appartementen

Vind hier uw appartemenen in Milaan

Hotels

Milaan hotels

Vind hier uw hotels in Milaan