masseria in regio puglia

MASSERIA SPARTIVENTO - Conca Specchiulla / PUGLIA

WELKOM IN EEN HOEKJE VAN HET PARADIJS

beschikbaarheid aanvragen

heerlijk gelegen en omgeven door olijfbomen en wijngaarden  

Masseria Spartivento ligt diep in het groene landschap van Otranto, aan het einde van paden die worden geflankeerd door droge stenen muren die door de oude Salento- olijfbomen slingeren. Na de Tweede Wereldoorlog was het gebouw tot 1968 de zetel van de afdeling Landhervorming, het werd het zorgvuldig gerenoveerd tot Masseria Spartivento. Vandaag de dag is de  Masseria, dankzij een zorgvuldige restauratie van Patrizia en Arianna, een adembenemend mooi landgoed geworden, met 5 kamers met uitzicht op de olijftuin. Ze  runnen het met veel enthousiasme. Patrizia bereidt een heerlijk ontbijt dat kan worden genoten op het terras, en eenmaal per week, of op aanvraag, kookt ze een traditioneel diner, wat een heel speciale gelegenheid is voor haar gasten om de voortreffelijke recepten van Puglia te proeven.


Bijzondere aandacht is besteed aan de keuze van linnen, ook van de typische ambachtelijke textielproductie van de Beneden-Salento, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan natuurlijke vezels zoals linnen en katoen. Arianna met interesses in Engeland, geeft vaak toe aan de roep van haar roots en verdeelt zich tussen Londen en Salento. Patrizia, met een passie voor lekker eten, zorgt persoonlijk voor de bereiding van taarten en jam voor het ontbijt dat tot laat in de ochtend geserveerd wordt.


De vijf gastenkamers zijn licht en ruim, met linnen en katoenen beddengoed uit de omgeving...

De vijf gastenkamers zijn licht en ruim met de originele  gewelven. Ze zijn prachtig smaakvol  gemeubileerd, en in overeenstemming met het karakter van de omgeving: van het sneeuwwitte linnen en katoenen beddengoed, die traditioneel worden gemaakt in Neder- Salento , tot de elegante houten meubels van het land. De kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een onafhankelijke toegang tot de olijfgaard die het huis omringt.

22+

keren geboekt

100%

genieten

9,5

één waardering 

landhuis twee persoons kamer

kamers

Met sneeuwwitte linnen en katoenen beddengoed

airconditioning

In meerdere ruimtes en enkele kamers

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de omgeving

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt met huis gemaakte producten

ELEGANTIE VAN ELKE RUIMTE, VAN DE KAMERS TOT DE TUIN

masseria spartivento - Conca Specchiulla

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 110 tot € 150 per nacht.

Wat klanten zeggen...

Aandacht en vriendelijkheid, als je wilt kun je ook dineren met uitstekende huisgemaakte gerechten die gebruik maken van de specialiteiten van het lokale platteland.

Mevr. Klaassen

Masseria Spartivento is een uitdrukking van de klasse en rust van de eigenarrese Patrizia. van de kamers tot de tuin, en de warmte van de gastvrijheid maken het verblijf een heerlijke ontspannen ervaring.

E. Knol