Veneto Sicilie

MASO DI VILLA - SUSEGANA - VENETO

GELEGEN TEN NOORDEN VAN DE PRACHTIGE STAD TREVISO.

beschikbaarheid aanvragen

geniet van hun wijnen vergezeld van prachtige lokale producten...   

Maso di Villa is een oude landhuis ten noorden van de stad Treviso, in de buurt van Prosecco Hills. Het kijkt uit over de weelderige heuvels tussen Conegliano (ongeveer 10 minuten), Vittorio Veneto en Valdobbiadene (circa 30 minuten). Dit landelijke landschap van de regio Veneto is een van de mooiste in Italië. Het gebied, tussen Conegliano en Valdobbiadene, is de eerste wijnweg ontstaan: het is de zogenaamde straat van Prosecco Cartizze, 40 km. lang  en waarlangs zich prestigieuze wijnhuizen bevinden. In de omgeving kunnen kunstliefhebbers wandelen tussen de prachtige Veneto-villa's - waarvan sommige op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.


De eigenaren ontdekten deze oude boerderij tijdens een wandeling op de heuvel in 1997, en ondanks zijn verval konden ze de schoonheid zien.  De renovatiewerken duurden vier  jaren en werden zorgvuldig uitgevoerd om  de oorspronkelijke architectuur te bewaren: de gevel werd gestript om de oude stenen te onthullen, en bergingsmaterialen, waaronder keramische lichtschakelaars. Eenmaal gerestaureerd en gelakt, of opnieuw geschilderd, werd het meubilair geïnstalleerd in het huis voor  iedereen die het goede leven waardeert.

Maso di Villa wordt omringd door 5 hectare grond met een wijngaard, olijfgaarden en  fruitbomen. Dit prachtige huis wordt omgeven door de grote goed onderhouden tuin goed beplant met weelderige struiken, bomen en geurige bloemperken, en versierd met een mooie pergola. Geniet van het elegante zwembad met een fontein. Op de begane grond is de zeer ruime woonkamer, die uitkomt op een schaduwrijke veranda met een prachtig uitzicht op het platteland, ingericht met comfortabele fauteuils.


Zes sierlijke, romantische kamers met balken, houten vloeren en heerlijke uitzichten... 

Op de eerste verdieping van de Villa zijn zes sierlijke kamers, met balken en houten vloeren, met allen  een prachtig uitzicht op de tuin, de wijngaarden en de heuvels. Houten vloeren, plafonds van oude balken, oude landelijke meubels, smeedijzeren bedden of reliëf bloemen-patroon houten hoofdeinden, bloemrijke stoffen die bedden en fauteuils kleden, geborduurde lakens en zachte quilts, voile gordijnen, schilderijen en prenten, geleefde objecten en kleine collecties.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douches, en alle genieten van een prachtig uitzicht op de tuin, wijngaarden en de omliggende heuvels.

7+

keren geboekt

100%

genieten

9,7

één waardering 

Wat klanten zeggen...

prachtig romantisch landgoed in een mooie ambiance. het is genieten van het ontbijt, het zwembad en de goed onderhouden tuin omgeven door wijngaarden en heerlijke heuvels.

Feike van Rozema

prachtig zoals het gerestaureerd is en nu van alle gemakken voorzien. Romantische kamers, heerlijk ontbijt in een mooie omgeving. de Wifi, tsja typisch italiaans. maar geen issue...

Mieke van Oosteinde

landhuis twee persoons kamer

kamers/ appartementen

Romantisch, smaakvol en authentieke  

airconditioning

In meerdere ruimtes en enkele kamers

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten is het genieten van het biologisch zwembad

restaurant

restaurant/ vineria 

Geniet van de lokale producten in de restaurants

terras

terras 

Geniet in de tuin of op het balkon van je cappuccino of een goed glas wijn

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de omgeving

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt met huis gemaakte producten

de regio veneto, geniet van het groen en mooie steden...

Maso di Villa Veneto

MASO DI VILLA - SUSEGANA

  Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.  


Vanaf € 130 tot € 180 per nacht.