Maatwerk Reizen

Maatwerk Reizen. De gehele organisatie heerlijk uitbesteden!

Niet uren meer op het internet rond dolen.

Privé of zakelijk, vanaf 2 personen of voor een groep, voor kleine maar ook grote budgetten. Een dag, weekend, lang weekend of week weg?
Een groepsreis voor je bedrijf, incentive of personeelsweekend? Deze organiseren we ook graag voor jullie!

Wij geven graag jullie reiswens vorm. Door onze bijna 28- jarige ervaring in de toerisme kennen wij veel bijzondere plekken in binnen- en buitenland en hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

Wij horen graag jullie wensen en komen dan met een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg de puntjes op de ‘i’ zetten. Het resultaat is jullie eigen, unieke reis. En onze wens? Jullie een onvergetelijke tijd bezorgen.

Onze reizen worden gekenmerkt door unieke belevenissen, goede prijs-kwaliteitverhouding en kleinschalige accommodaties. Alles behalve standaard!

We zijn van mening dat iedereen reizen kan samenstellen. Echter, de juiste snaar raken wat leidt tot de meest ultieme beleving dat lukt alleen vanuit kennis, ervaring en bovenal… passie.

We stellen daartoe onze specialistische kennis en het door ons opgezette, professionele netwerk ter beschikking om échte reisliefhebbers de beste, meest fascinerende en meest unieke reiservaring te laten ondergaan.

Met bestemmingen in Nederland, Europa en intercontinentaal bieden wij altijd een unieke belevenis voor 2 personen of groepen tot 300 personen. De reizen zijn volledig verzorgd; transfers, bijzondere accommodaties, spraakmakende activiteiten en/ of originele avondprogramma’s.

Het resultaat? Onvergetelijke indrukwekkende en onuitwisbare herinneringen voor iedereen.

We hebben al meerdere reizen mogen organiseren, een kleine greep:

  • Meerdere items voor BNN – 3 op Reis in Italië.
    Jeanette ging mee met o.a. Dafne Bunskoek naar Sicilië, met Nicolette Kluivert naar het Comomeer en met Romeo Egbeama naar de regio Umbrië.

De link van de reis naar ‘mijn’ Sicilië.
https://www.npo3.nl/3-op-reis/01-11-2009/POW_00253237
Kijk vanaf 10:19 – 18:34 en vanaf 27:50 tot het einde.

  • Voor een grote farmaceutische organisatie mochten we een reis naar Sicilië organiseren voor 245 personen (medewerkers met partners en kinderen).
    Een grote uitdaging maar samen met enkele medewerkers en mijn lokale agent op Sicilië is het een mooie week geworden.
  • Voor een verzekeringsmaatschappij uit Hoogeveen hebben we een onvergetelijke personeelsreis naar Rome mogen organiseren.
  • Een manager weekend in een kasteel ten westen van Barcelona! Van alle luxe voorzien.
  • ‘Mijn’ 50- jarige verjaardag in New York ook mogen organiseren voor nog een gelukkige 50 jarige!!
Guiness
TourFiat500Toscane
Jeanette&Laurens
Baseball