Maatwerk Reizen

Maatwerk Reizen – Niet uren meer op het internet rond dolen!

Op reis met vrienden, familie of een grotere groep met een gemeenschappelijk belang, voor kleine maar ook grote budgetten. Een dag, weekend, lang weekend of week weg?
Wij geven graag jullie reiswens vorm. Door onze bijna 28- jarige ervaring in de toerisme kennen wij veel bijzondere plekken in binnen- en buitenland en hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

Niet uren meer op het internet rond dolen, gewoon uitbesteden.

Wijnproeven en koken is voor sommige groepen het doel van de reis. Een combinatie van wijn, eten en golfen is een ander voorbeeld. Een opera in Milaan. Bezoek verschillende wijnhuizen met een privé rondleiding. Een meisjes reis in een eigen Villa in bijv. de Toscane met yoga of kookles op locatie. Een proefrit met een Ferrari.  Help bij het oogsten van heerlijke bloedsinaasappelen op Sicilië. Ooit een truffeljacht mee gemaakt? De lijst van mogelijkheden is lang en alles is bijna mogelijk!!

Geen groepsreis naar Italië is hetzelfde. We stemmen de reis samen met je af en boeken natuurlijk vluchten, transfers, activiteiten. Er zijn eindeloze mogelijkheden en we hebben een heel land tot onze beschikking. Groot of klein maakt niet uit. We creëren groepsreizen met alles van een paar honderd deelnemers tot kleinere groepen.

Wij zijn, in overleg ook aanwezig, altijd beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je een idee hebt van een reis die je met je ‘bende wilt doen, neem dan contact met ons op voor een gratis offerte voor een groepsreis op maat naar Italië.

Het resultaat? Onvergetelijke indrukwekkende en onuitwisbare herinneringen voor iedereen.

We hebben al meerdere reizen mogen organiseren, een kleine greep:

  • Meerdere items voor BNN – 3 op Reis in Italië.
    Jeanette ging mee met o.a. Dafne Bunskoek naar Sicilië, met Nicolette Kluivert naar het Comomeer en met Romeo Egbeama naar de regio Umbrië.

De link van de reis naar ‘mijn’ Sicilië.
https://www.npo3.nl/3-op-reis/01-11-2009/POW_00253237
Kijk vanaf 10:19 – 18:34 en vanaf 27:50 tot het einde.

  • Voor een grote farmaceutische organisatie mochten we een reis naar Sicilië organiseren voor 245 personen (medewerkers met partners en kinderen).
    Een grote uitdaging maar samen met enkele medewerkers en mijn lokale agent op Sicilië is het een mooie week geworden.
  • Voor een verzekeringsmaatschappij uit Hoogeveen hebben we een onvergetelijke personeelsreis naar Rome mogen organiseren.
  • Een manager weekend in een kasteel ten westen van Barcelona! Van alle luxe voorzien.
  • ‘Mijn’ 50- jarige verjaardag in New York ook mogen organiseren voor nog een gelukkige 50 jarige!!
Guiness
TourFiat500Toscane
Jeanette&Laurens
Baseball