arrow_drop_up arrow_drop_down
Maatwerk reizen: volledig georganiseerde reizen

Volledig georganiseerde maatwerk reizen

Niet meer uren op het internet rond dolen, gewoon uitbesteden

Maatwerk Reizen in italië

Op reis met vrienden, familie of een grotere groep met een gemeenschappelijk belang, voor kleine maar ook grote budgetten. Een  weekend, lang weekend of week weg? Wij geven graag jullie reiswens vorm. Door onze bijna 30- jarige ervaring in de toerisme kennen wij veel bijzondere plekken in Italië en hebben wij een groot netwerk opgebouwd.


Wijnproeven en koken is voor sommige groepen het doel van de reis. Een combinatie van wijn, eten en golfen is een ander voorbeeld. Een opera in Milaan. Bezoek verschillende wijnhuizen met een privé rondleiding. Een vriendinnen weekend in een eigen Villa in bijv. de Toscane met yoga of kookles op locatie. Een proefrit met een Ferrari. Help bij het oogsten van heerlijke bloedsinaasappelen op Sicilië. Ooit een truffeljacht mee gemaakt? De lijst van mogelijkheden en wensen is lang en alles is bijna mogelijk!


Volledig georganiseerde reis boeken 

Geen groepsreis naar Italië is hetzelfde. We stemmen de reis samen met je af en boeken natuurlijk vluchten, transfers, activiteiten. Er zijn eindeloze mogelijkheden en we hebben een heel land tot onze beschikking. Groot of klein maakt niet uit. We creëren groepsreizen met alles van een paar honderd deelnemers tot kleinere groepen.

Wij zijn, in overleg ook aanwezig, altijd beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je een idee hebt van een reis die je met je ‘bende wilt doen, neem dan contact met ons op voor een gratis offerte voor een groepsreis op maat naar Italië.


Het resultaat? Onvergetelijke indrukwekkende en onuitwisbare herinneringen voor iedereen!

Reizen op maat door Italië

Maatwerk reis organiseren? Bedrijfsuitje in Italië

Bedrijfs uitjes

Een bedrijfsuitje in Italië. Wees slim genoeg om de immense kracht niet te missen die ontstaat wanneer collega's elkaar ontmoeten in nieuwe omgevingen, gemeenschappelijke en andere ervaring delen.
Teamuitje in Italië boeken?

Vrienden-/ familie uitjes

Geen enkel uitje naar Italië is  gelijk. We gaan samen met u  de reis plannen.  En boeken voor u de accommodaties, evt. vluchten, transfers, activiteiten, Niets is ons te gek. Van grote tot kleinere groepen.

bruiloften

Trouwen in Italië is magisch! Trouwen in Italië in omgevingen die tot de mooiste van de wereld behoren. Italië biedt veel romantische plaatsen, het klimaat is prachtig en de omgeving onweerstaanbaar.

100%

vloeiend italiaans

10+

jaren in Italië gewoond

25+

jaren ervaring

Locaties door heel Italië

Door ons grote netwerk in Italië, zijn er voor ons geen grenzen en kunnen wij bijna alles bieden.
Het onmogelijke is bijna altijd mogelijk. 

10 jaar wonen in het tweede vaderland betekend niet alleen maar accommodaties bezoeken maar ook veel mooie mensen leren kennen, gewoontes, leven en genieten.

Italiaanse cookies?