basilicata italie

LE GROTTE DELLA CIVITA - MATERA / BASILICATA

  18 PRACHTIG GERESTAUREERDE GROTTEN IN HET CENTRUM  

beschikbaarheid aanvragen

matera, huizen in rotsen uitgehouwen, op de Unesco-werelderfgoed

Matera een adembenemend en wereldberoemde dorp met honderden goed bewaard gebleven grotten, waarin  woningen, kerken en paleizen zijn ontstaan. De 18 prachtige grotten van Sextantio Le Grotte della Civita bevinden zich in het oudste deel van de Sassi-wijken. In de  XIII-eeuwse kerk van het hotel wordt de lokale keuken bereidt.  De locatie is uniek: een ontheiligde kerk, verlicht door kaarsen, klassieke achtergrondmuziek en een verlichte open haard.


Een exclusieve plek welke veranderd in een fantastische plek waar het genieten is van  van de passie en de lokale keuken van de chef. Na een heerlijke dag is het ook genieten van bijvoorbeeld een lekker aperitief met lokale wijnen en lokale snacks, de belangrijkste ingrediënten voor een typische aperitivo, of een tijd om te ontspannen in de mystieke setting van de kerk of het terras met prachtig uitzicht op de dramatische Murgia Materana.

Unieke accommodatie in Matera

Dit albergo diffuso, dat betekend dat de grotten verspreid liggen, bevindt zich in het historische hart van Matera. De 18 grotten zijn prachtig en zorgvuldig gerestaureerd en met het grootste respect voor het lokale culturele erfgoed. Er zijn unieke materialen gebruikt, de inrichting is in zijn geheel zoals het hoort met eenvoudige meubelelementen. Het is een ervaring en een bijzondere sfeer. Elke grot heeft een houten deur en antiek slot. Classic (25- 30 m2, max. 2 personen), Superior 40- 50 m2, max. 3 personen), Suite (60- 100 m2, max. 4 personen)

15+

nieuw voor 2020

100%

genieten

8,7

waardering 

Landgoed met appartementen

kamers

Een grot, unieke ervaring

kinderen welkom

uitzicht

Prachtig uitzicht over de directe omgeving

Geen NL. zenders

terras

Geniet van een heerlijk aperitief 

Samen met de overige gasten

tuin

met tuinmeubelen

Terras aanwezig bij verblijf op het landgoed

kindvriendelijk 

Kinderen zijn welkom

Internet op het landgoed

wifi

Wifi, internet aanwezig

ALBERGO DIFFUSO in matera

Genieten van iets unieks

le grotte della civita- matera

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 350 tot € 472 per nacht.

Wat klanten zeggen...

geweldig personeel, een fantastische locatie. adembenemend. We waren met onze kinderen ook een absolute aanrader.
Ard L.

Personeel geweldig. Heerlijk uitgebreid ontbijt met veel keuze. elke kamer is anders en verblijven in een grot is een unieke ervaring. dank Anna voor je tip!

Hella van G.