Mooie B&B bij Siena Toscane

la pecora nera - mazzolla/ Toscane

 EEN PRACHTIG, KLEIN EN CHARMANTE B&B

beschikbaarheid aanvragen

De prachtige B&B La Pecora Nera is gelegen in een klein dorpje

De prachtige B&B La Pecora Nera is gelegen in een klein dorpje op een heuvel, Mazzolla genaamd. Op slechts 7 km van de oude stad Volterra. Het omliggende gebied, de Pisan-heuvels, is een oase van schoonheid en vrede waar schapen grazen en vrij rondlopen. De heuvels zijn gelegen tussen Valdera-vallei en de Cecina-vallei, de laatste bedekt met eiken- en olijfbomen en de beroemde Volterra-rotsen, of "balze". Het hele gebied is een paradijs, met enkele van de mooiste  juwelen van Toscane binnen handbereik: San Gimignano kan in 15 minuten worden bereikt en in een uur bereik je het  mooie Siena of het unieke Florence, om er maar een paar te noemen.


In de heuvels bij Volterra ligt in een klein, oude gehucht deze leuke B&B 

Elisa en Giovanni verwelkomen je in hun elegante, comfortabele huis en overladen je met warmte en aandacht. La Pecora Nera was ooit de vleugel van een oud klooster. Het mooie stenen gebouw, het terras en de omliggende tuin zijn liefdevol gerestaureerd door de originele ideeën van Elisa en met veel respect voor de omgeving: het dorp, het oude gedeelte van Volterra en Toscane in het algemeen. De  meubels zijn gemaakt door lokale ambachtslieden die oude materialen, hout en bij één gelegenheid zelfs oude boeken gebruikten. 


Ontdek de lokale producten op een prachtig landgoed ook van Elisa en Giovanni

Ontbijt bij La Pecora Nera is een feestmaaltijd met biologische ingrediënten en heerlijke zelfgemaakte cakes. Het nabij landgoed  Fattoria di Lischeto wordt ook gerund door Elisa en Giovanni, en produceert een aantal uitstekende biologische kazen, extra vergine olijfolie en pasta die kunnen worden geprobeerd tijdens proeverijen in de B&B, of worden geproefd in de Fattoria. Deze producten kunnen ook worden gekocht en mee naar huis worden genomen; en voor degenen die vooral geïnteresseerd zijn in het maken van kaas, organiseert de Lischeto Farm workshops op aanvraag.

35+

keren geboekt

100%

genieten

9,6

waardering 

Moderne kamers van alle gemakken voorzien

kamers

Gelegen in het centrum van Mazzolla

Terras aanwezig bij de B&B

TERRAS 

Bij deze accommodatie is het heerlijk genieten op het  terras
Internet op de kamers

wifi

Wifi, internet aanwezig

Geniet van de omgeving

panoramisch uitzicht

Geniet van het uitzicht

Airco in de kamers

airconditioning  

Aanwezig in de kamers

Ligging in de heuvels

in de heuvels

Het landgoed is gelegen in de heuvels bijVolterra

gelegen midden op het vredige Toscaanse platteland

bed en breakfast mazzolla

la pecora nera - mazzolla

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 94 tot € 133 per nacht.

zorg dat je er bij bent ... 

Wil je er  zeker van zijn dat je  in deze B&B  kunt verblijven? Voorkom dat anderen je voor zijn!

Direct boeken