I FAGIOLARI - PANZANO IN CHIANTI / TOSCANE

TE MIDDEN VAN WIJNGAARDEN EN OLIJFBOMEN...

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

rustiek landhuis bij panzano in Chianti

Panzano in Chianti is een prachtig dorp op een heuveltop en ligt halverwege Florence en Siena. Net erbuiten, aan een landweggetje, vind je Fagiolari, een Bed & Breakfast in een schitterend gerenoveerde boerenhoeve die omringd wordt door olijfbomen, een wijngaard en bossen. Typisch Toscaans! De hartelijke ontvangst van Giulietta is er echt een van de buitencategorie. Ze heeft een passie voor koken en deelt haar recepten en technieken voor authentieke Toscaanse maaltijden graag met je  tijdens een of meerdere kooklessen. Daarna is het snel aan tafel om te smullen van je eigen creaties, waarbij Giulietta’s zelf geproduceerde Chianti wijn rijkelijk vloeit.


Er zijn 5 kamers in het huis, die allemaal smaakvol zijn ingericht in de traditionele Toscaanse stijl, met terracotta vloeren en zichtbare balken die de gezellige, landelijke sfeer perfectioneren. Sommige kamers hebben ook een eigen terras of tuin. Alle kamers kijken uit op de meest Toscaanse uitzichten: wijngaarden en olijfboomgaarden. WIFI is beschikbaar in de hele villa. Je kunt ook het romantische huisje in een sereen gedeelte van de tuin huren. Met zijn goed uitgeruste keuken en het eigen terras krijg je hier het ultieme vakantiegevoel…

 

Bij Fagiolari kun je  ook van de speciale buitenavonden genieten, van  pizza- of barbecueavonden, die 1 of 2 keer per week plaatsvinden. Tijdens de pizza-avonden kun je ook 's middags inschrijven voor een kleine pizzacursus of gewoon meedoen voor het diner en je eigen pizza bereiden en in de buitenoven bakken.


Omgeving Fagiolari in Chianti 

De omgeving van Fagiolari. Panzano in Chianti was in den beginne niet meer dan een middeleeuws kasteel. Hiervan kun je nog enkele oude muren en torens bewonderen. De hoofdstraat in het kleine, gezellige dorp leidt naar de kerk van Santa Maria, die een eeuw geleden helemaal gerenoveerd is. Florence is slechts 30 kilometer van u vandaan, maar dichterbij valt er in de Chianti ook een hoop te genieten. Bezoek de plaatsen Volpaia, Radda in Chianti, Greve in Chianti, Gaiole in Chianti en Castellina in Chianti maar eens!

20+

keren geboekt

100%

genieten

5

soorten kamers

landgoed

landgoed in de toscane

Een  landgoed met kamers en vrijstaand huisje,

ingerichte keuken

kooklessen

Reserveer een kookles

uitkijk wijngaarden

uitzicht over de wijngaarden

Vanuit de kamers een adembenemend uitzicht over de omgeving

panoramisch uitzicht

panoramisch uitzicht

Het is genieten

wifi 

Er is Wifi

zwembad

Samen met de overige gasten

verblijf, even buiten Panzano in chianti

verblijf in chianit

i fagiolari - panzano in chianti

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 145 tot € 159 per nacht.