Landgoed Campania

I CACCIAGALLI - TEANO / CAMPANIA

HISTORISCH EN DATEREND UIT HET BEGIN VAN DE 19E EEUW

beschikbaarheid aanvragen

gelegen op een uitgestorven vulkaan, een unieke plek dus...   

Gelegen in de Alto Casertano, op het dak van de prachtige uitgestorven vulkaan Roccamonfina. De eigenaresse Diana, een agronoom, en haar man Mario, een gepassioneerd wijnexpert, delen op deze prachtige locatie de  passie voor wijn en land.
 I Cacciagalli, is de oude naam van het land waarop het landgoed, al generaties lang eigendom is. Het land staat  vol met wijngaarden, hazelnoten, kastanjebomen en olijfboomgaarden.


Vanwege de vulkanische ondergrond, en het milde klimaat, zijn de lokale producten van uitstekende kwaliteit. De bodem van vulkanische oorsprong is uiteraard uitmuntendheid voor de wijnbouw: de hoge aanwezigheid van minerale zouten brengt voordelen voor de wijngaarden: De keuken maakt gebruik van veel producten uit de moestuin en ze koken graag de lokale keuken uit het bovenste Caserta-gebied.


De acht lichte kamers zijn ruim, ingericht met linnen en katoenen beddengoed uit de omgeving...

Er zijn 8 kamers in de oude structuren van het landgoed. Ze zijn ontworpen om ontspanning en comfort te bieden, met uitzicht op de wijngaarden en het biomeer waar je in de zomer heerlijk in kunt zwemmen.

  • Tweepersoonskamer
  • Deluxe Tweepersoonskamer
  • Familiesuite
30+

keren geboekt

100%

genieten

9,7

één waardering 

landhuis twee persoons kamer

kamers

 met uitzicht op de wijngaarden

ontbijt

Heerlijk ontbijt met lokale producten

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten is het genieten van het biologisch zwembad

restaurant

restaurant

Geniet van de keuken van Campania

terras

terras 

Geniet in de tuin van een goed glas wijn uit de wijnkelders

een uniek palazzo in ostuni, onbeschrijfbaar en uniek...

i cacciagalli - teano

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 139 tot € 149 per nacht.

Wat klanten zeggen...

Een oase van rust en stilte volledig omgeven door groen. Een hele middag bij het biomeer, een echte zwembadtuin met de lotus in bloei, gelegen. heerlijk genieten van alle schoonheid die me omringt. Dank Jeanette voor de geweldige tip. we gaan terug!

A.v. H

Mooie KAMER, SCHOON EN COMFORTABEl. HET BEZOEK AAN DE wijnkelder VAN het landgoed IS OOK de moeite waard. de VAAK BEKROONDE WIJNEN zijn het WAARD OM TE PROEVEN

Tatjana v. G