Boutique Hotel Campania

 HOTEL VILLA GARDEN - SANT' AGNELLO / CAMPANIA  

 EEN KLEIN PARADIJS MET UITZICHT OP ZEE

beschikbaarheid aanvragen

een verfijnd boetiekhotel op het schiereiland Sorrento...

Villa Garden is een verfijnd boetiekhotel op het schiereiland Sorrento, op een rotsachtige uitloper direct boven de zee. Het adembenemende panorama omvat de hele baai van Napels, met de majestueuze Vesuvius, de glooiende heuvels en de pittoreske dorpjes langs de kust.

Een echt hoekje van het paradijs, waar de oude Romeinen prachtige villa's bouwden en waar de grote Europese schilders uit de 17e en 18e eeuw inspiratie kwamen zoeken voor hun prachtige schilderijen. Tegenwoordig is Villa Garden de ideale plek voor een ontspannen en romantisch verblijf, om Sorrento, Capri, Pompeii, en de Amalfikust.

Geniet van het rijkelijk ontbijtbuffet met een selectie van zoete en hartige lokale specialiteiten. Van 13.00 tot 14.30 uur is het als aangename en smakelijke pauze, na een duik in het zwembad of komend van een excursie, mogelijk om te genieten van een lichte lunch op basis van koude en warme gerechten. Voor een betoverende avond bij kaarslicht, van 19.30 tot 22.00 uur, biedt het Paravisiello Restaurant typische gerechten op basis van lokale producten, vergezeld van uitstekende Italiaanse wijnen.


De negentien lichte kamers hebben uitzicht op de baai van Napels...

Hotel Villa Garden heeft slechts 19 kamers, met wit geschilderde muren en grote ramen, De kamers zijn eenvoudig en gezellig ingericht, zodat je je thuis voelt, er zijn meerdere mogelijkheden.
Patio

De 3 Patio kamers bevinden zich op de begane grond van de villa. Ze zijn erg licht en gezellig en allen met een terras.

Klassiek

De 6 Classic kamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping van de villa. Ze zijn zeer comfortabel en allemaal voorzien van een groot raam met zijdelings uitzicht op zee.

Superior

De 4 Superior kamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping van de villa. En allen voorzien van een balkon of terras met zijdelings zeezicht.

Deluxe

De 2 Deluxe kamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping van de villa. Ze zijn erg romantisch en allen met een balkon of terras met uitzicht op de baai van Napels.

Junior suite

De 4 Junior Suite bevinden zich op de eerste of tweede verdieping van de villa.
Ze zijn erg romantisch en comfortabel en zijn allemaal voorzien van grote ramen met uitzicht op de baai van Napels.

20+

keren geboekt

100%

genieten

9,7

waardering 

meerdere huizen

kamers

Boutique Hotel met zeezicht

genieten

Van de luxe en het leven

wifi in borgo

wifi

Wifi aanwezig
zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten

koffiemachine

ontbijt 

Heerlijk met lokale producten

uitzicht

Adembenemende uitzichten over de baai van Napels

Waar ligt deze fantastische accommodatie?

hotel villa garden - sant' agnello

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 244 tot € 444 per nacht.

Wat klanten zeggen...

geweldig!! We hebben vooral genoten van ons balkon in de avonduren. De wandeling naar het dorp was heerlijk. we vonden ook een heerlijk klein restaurant in Sant'Agnello...

Mark de Koning

uitstekend Boetiekhotel, zeer schoon. met vanaf het terras een heerlijk uitzicht op de Golf van Sorrento Uitstekend eten en zeer goede service

Henri en Linda