Luxe landgoed Veneto

RELAIS CORTE GUASTALLA - SONA

GASTVRIJHEID is het SLEUTELWOORD VAN ORIETTA EN FRANCO

beschikbaarheid aanvragen

prachtige ligging tussen het gardameer en verona...

In 2001 zagen Orietta en Franco  dit prachtige 16e-eeuwse hof, het was liefde op het eerste gezicht. Met een prachtige herinnering, toen bleek dat de vader van Orietta, hij was dierenarts,  ongeveer 40 jaar eerder, de paarden in de stallen bezocht. Franco is een bouwer die het liefst vervallen en verlaten huizen in hun oude glorie hersteld. Het werd een  vier jaar durende restauratie. Met respect voor de historische gebeurtenissen van het gebouw, keerde Corte Guastalla in 2006 terug naar in zijn oude glorie. Het wordt omgeven door 12.000 vierkante meter grondstuk met honderden planten, waaronder platanen, populieren, elzen, en bedwelmd door de zoete geur van lavendel en rozemarijn bij de ingang en door de geuren van zoethout en venkel, het beklimmen van de trappen van de kelder, biedt Corte Guastalla voldoende buitenruimte voor wandelingen tussen de bomen, om een goed boek te lezen, bewonder de zonsondergang boven de heuvels of wijd je aan meditatie en yoga. 


De gebouwen strekken zich uit en hebben ruime en comfortabele gemeenschappelijke ruimtes. Het ontbijt is erg belangrijk voor Orietta, bestaande uit zelfgebakken taarten, vers fruit, Italiaanse chocolade, vleeswaren en lokale kazen. Geniet van de zomerdagen wanneer  je aan een grote cappuccino of een espresso nipt onder de lange beuk bewogen door een ochtendbriesje; en 's avonds worden ze op gezette tijden uitgenodigd om de lokale gastronomie en de beroemde wijnen te proeven. 


Een bruiloft, een vrijgezellenfeest of een verjaardag, een familiefeest of een bedrijfsfeest. Wat het evenement ook is, Corte Guastalla staat garant voor een geslaagd evenement of feest. Aan elke wens kan worden voldaan: een gastronomische picknick op het grasveld rondom de vijver, een aperitief bij het zwembad, een speurtocht tussen platanen, populieren en elzen van ons park zijn slechts enkele van de voorstellen die mogelijk zijn.

En voor een droomceremonie is het de ideale setting voor je belofte van liefde. Er is aandacht voor detail, sprookjesachtige setting voor een "zegen" die voor altijd in de harten van je dierbaren zal blijven.


Comfort, functionaliteit, geschiedenis, uniek en elegantie in combinatie met originele details

De zes kamers zijn prachtig met veel unieke en originele details: houten balken, houten vloeren, authentieke muren, antieke meubels en fijn linnen. En allen met uitzicht op de tuin. Wifi is beschikbaar in het hele huis.

24+

keren geboekt

100%

genieten

9,7

waardering 

Wat klanten zeggen...

Anna, dank je. voor de laatste nacht van onze huwelijksreis heeft ze deze magische plek gereserveerd. Fantastisch. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. een heerlijk ontbijt.

Thomas en Linda

super plek, tussen het gardameer en verona. De drukte opzoeken en weer terug naar de rust en ruimte van dit prachtige landgoed!

D. van Heeteren

landhuis twee persoons kamer

tweepersoons kamers

Romantisch, smaakvol en authentieke kamers 

airconditioning

In alle ruimtes aanwezig

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten is het genieten van een mooi zwembad

excursies

Genieten in de regio
terras

terras 

Geniet in de tuin of terras van een capuccino of een goed glas wijn

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten vanaf het terras

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Sona in regio Veneto en nabij het Gardameer

luxe landhuis

relais corte guastalla - sona

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 109 tot € 295 per nacht.