Agriturismo Molise

I CASALI DI COLLEMONTE- SAN GIULIANO DI PUGLIA / MOLISE

EEN ANTIEK LANDGOED, in de nog onbekende regio molise

beschikbaarheid aanvragen

omgeven door olijfgaarden en de heuvels van de lage molise   

I Casali di Colle Monte, een prachtig authentiek landgoed omgeven door circa tien hectare grond. Gelegen op een heuvel met uitzicht over de brede vallei beneden met een adembenemend uitzicht. Het herstel en de renovatie van het landgoed was lang, maar Fernando zegt met trots dat het het allemaal waard was. Er was veel aandacht voor detail, en respect voor de oorspronkelijke kenmerken van de structuren. De karakteristieke bakstenen gewelven zijn bewaard gebleven in de kamers op de begane grond.


De jonge chef-kok Filippo laat je genieten van de lokale gerechten en boerentraditie. Er worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van het landgoed en de omgeving gebruikt. Geniet van de zelfgemaakte pasta en de extra vergine olijfolie. Het ontbijt is groots.


Neem één van de fietsen en geniet van de prachtige omgeving of wandel langs de rustige wegen die de huizen verbinden met de vele dorpjes verspreid over het hele grondgebied of voor excursies langs de paden van de schapen die een paar honderd meter van de boerderijen aflopen.


De kamers zijn na de renovatie nog in de stijl van vroeger, met een moderne inrichting 

De kamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. In totaal zijn er 6 grote tweepersoonskamers en 3 suites voor in totaal 24 bedden. Ze heten Artemisia, Achillea, Anemone, Arnica, Ribes, Viola del Pensiero, Melissa, la Calendula, Azalea. 

5+

keren geboekt, nieuw
voor 2020

100%

genieten

10

één waardering 

landhuis twee persoons kamer

kamers

Romantisch, smaakvol en authentieke  

airconditioning

In meerdere ruimtes en enkele kamers

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten is het genieten

restaurant

restaurant

Geniet van de lokale producten

terras

terras 

Geniet in de tuin of op het balkon van je cappuccino of een goed glas wijn

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de omgeving

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt met huis gemaakte producten

de regio molise, nog onbekend maar zó mooi...

Agriturismo Molise

I CASALI DI COLLEMONTE - SAN GIULIANO DI PUGLIA  

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.      


Vanaf € 118 tot € 128 per nacht.

Wat klanten zeggen...

EEn plek met een geweldige sfeer. Ik hou van het interieur. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en gast-vrij. genoten van de heerlijke producten, zoals mozzarella en natuurlijk de Prosecco. 

Chantal M.

HET HOOGTEPUNT WAS HET PERSONEEL - GLORIA EN LINDA. ZIJ DEDEN HUN UITERSTE BEST OM ERVOOR TE ZORGEN DAT WE het heerlijk HADDEN.Het zwembad op natuurlijk wijze was heerlijk om in te zwemmen!

LM. K