Bologna Emilia Romagna

ACCADEMIA AL COLLE - BOLOGNA

GELEGEN IN DE HEUVELS MET UITZICHT OVER DE PRACHTIGE STAD BOLOGNA

beschikbaarheid aanvragen

 Ervaar de magie van een verblijf in de Bolognese heuvels

Accademia al Colle ligt midden in de natuur, op een unieke locatie, in de beroemde heuvels van Bologna, en niet ver van het stadscentrum. Het landhuis is de ideale plek voor diegenen die rust en ruimte zoeken, voor wie van wandelen houdt.  Het is gelegen in een elegante woonwijk, in een prachtige straat en niet ver van het beroemde park, Giardini Margherita, het grootste park in de stad. Vanuit Bologna kun je makkelijk de Adriatische kust bereiken, evenals Venetië, Florence, Milaan en Rome. Bologna ook wel de "Dotta" genoemd, vanwege zijn oude en prestigieuze universiteit, en de "Grassa" vanwege zijn gastronomie, heeft de stad ook de onderscheiding van "Città creativa della Musica UNESCO" ontvangen en beschikt over een van de grootste en best bewaarde middeleeuwse historische centra  in Europa, vol met tavernes, theaters, galerijen, boekhandels, pleinen en winkels. Naast de oude straten en eindeloze arcades.


Ga met de bus, op ongeveer 800 meter, naar Bologna. De fruitbomen in de tuin staan tot je beschikking en je kunt er vrij vijgen, dadelpruimen, kersen en abrikozen plukken. Het grote bos van 2 hectare onder het huis is perfect om te wandelen, rennen en onverwachte ontmoetingen te maken met fazanten, hazen en eekhoorns. Je kunt ook een glimp opvangen van wilde zwijnen, haviken, spechten, vossen, stekelvarkens, reeën van veraf.


Vier rustieke, smaakvolle appartementen, met een adembenemend uitzicht over de stad 

Het landhuis is verdeeld in 4 appartementen die een rustieke en romantische charme hebben behouden. Het interieur is ingericht met details, zoals balkenplafonds, houten vloeren, een grote open haard, kroonluchters en elegante gordijnen.
Elk appartement biedt de mogelijkheid om buiten te eten, midden in het groen, een zeer aangename ervaring vooral in de zomer.

Casa delle Rose, Casa delle Mimose, Casa dei Lillà en Casa delle Viole zijn de ideale oplossingen om te genieten van een verblijf buiten de drukte, ondergedompeld in rust en stilte, in contact met de natuur, voor elk seizoen.

21+

keren geboekt

100%

genieten

8,8

waardering 

meerdere huizen

appartementen

Romantisch en smaakvol ingericht 

maaltijden

Heerlijke maaltijden

Bestaande uit lokale producten

wifi in borgo

WiFi

Wifi aanwezig

uitzichten huisjes

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de vallei

wandelen

Maak prachtige wandeling door de omgeving

ontbijt

ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Waar ligt deze fantastische accommodatie?

Toscane ValdiChiana Umbrie

accademia al colle - bologna

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.  


Vanaf € 185 tot € 210  per nacht.

Wat klanten zeggen...

er zal niemand zijn die over het uitzicht klaagt. Het uitzicht is spectaculair!! heerlijke tuin en wat is bologna de moeite waard.  

D.E

Een absolute aanrader. Het is nog mooier als op de foto's. de plek is geweldig en de eigenaren zeer, zeer vriendelijk. 

L.M.K