FLORENCE: FIETSTOUR

 DE STAD OP EEN HEERLIJKE MANIER leren KENNEN

boek direct
150+
keren geboekt 
1100+
totaal gefietste kilometers
100%
geschikt voor stedentrippers 

fietstocht: ontdek florence 

Dit is toch wel de beste manier om een stad te leren kennen wanneer je weinig tijd hebt. Je ziet alles  wat de stad Florence zo de moeite waard maakt.
Met de Nederlandse gids fiets je relaxed door de stad en langs alle bezienswaardigheden van deze prachtige stad Florence. De stad in zijn geheel is onderdeel van UNESCO werelderfgoed. Firenze, zoals de stad in het Italiaans heet, is een openluchtmuseum en wat is er veel te zien. Door de belangrijke politieke rol die het speelde in de middeleeuwen is het centrum van Florence een verzameling van indrukwekkende gebouwen en pleinen. Met onze gids fiets je langs bezienswaardigheden zoals Piazza della Repubblica, Ponte Vecchio, en nog veel meer.


De highlights welke absoluut bezocht worden in  Florence

Met de Nederlandstalige gids fiets je langs de volgende bezienswaardigheden:


 • Palazzo Medici-Riccardo
 • Santa Maria del Fiore
 • Piazza della SS Annunziata
 • Santa Croce
 • Piazza della Signoria
 • Palazzo Vecchio
 • Ponte Santa Trinità
 • Santo Spirito
 • Palazzo Pitti
 • Ponte Vecchio
 • Piazza Santa Trinità
 • Piazza della Repubblica


Tip: Doe deze  fietstour op de eerste  dag van je vakantie zodat je gelijk de stad goed leert kennen! Hier heb je de rest van je verbijf nog plezier van.


Kees (32)
Wat hebben we veel gezien en gehoord over Florence. Heerlijk op de fiets, lopend zou het te veel zijn. De Nederlandse gids woont al 23 jaar in Florence.
Absoluut de moeite waard dus!


Jan (56)
Met onze pubers hebben we genoten van de fietstocht door Florence. Door straatjes gefietst die je anders niet gezien zou hadden. De Nederlandse gids was geweldig, wist veel te vertellen over de (familie) geschiedenis en kende andere leuke weetjes van de stad. Doordat je een oortje in hebt, mis je geen informatie.


Anna (42)
Het was in 1 woord geweldig!! Een absolute aanrader. De gids heeft alles op een hele leuke, spontane en humoristische wijze verteld. We hebben zelfs nog een kopje koffie en de kinderen een ijsje gekocht. We hebben denk ik 11 kilometer door de stad gefietst. Ze wist precies waar we langs moesten en vertelde heel veel info van de stad. Het ontvangst via de oortjes die we in kregen was zeer goed. Ze heeft ook aangegeven onderweg waar je lekker kunt eten en drinken. Dit hebben wij samen met onze vrienden gedaan op aanraden van haar en het was echt heel lekker en niet duur. Echt een aanrader!!! En een dikke 10 voor onze gids!!


Serena (40)
De tour door Florence was echt fantastisch en zeker 1 van onze hoogtepunten van de vakantie! Al fietsend door de stad voelt het alsof je een inwoner van de stad bent. Onze gids wist ontzettend veel te vertellen en sprak vol enthousiasme! Ook voor onze kinderen van 11 en 12 jaar was het erg leuk en goed te volgen. Echt een aanrader!

Fietstour: florence 

Fietstour Florence

florence fietstour 

Toscane Florence

dè nr 1 in excursies

nederlandse gids Florence fietsen

met nederlandse gids

Toscane Italie Florence

centraal startpunt

€ 42,50 p.p.

tot 16 jaar € 30,00 p.p.