Excursies in le marche

Urbino: begeleide tour van 2 uur met lokaal eten

Verken de ommuurde stad Urbino tijdens een begeleide wandeling van 2 uur. Leer meer over wat Urbino tot het juweel van de Renaissance-architectuur maakt, probeer heerlijke lokale specialiteiten en bekijk de geboorteplaats van Raphael.

Ancona: e-scootertour door het centrum en het platteland

Bezoek bezienswaardigheden, leer de lokale geschiedenis kennen, probeer de bijenteelt en proef lokale producten tijdens deze exclusieve e-scootertour in Ancona. Geniet van een aperitief met lokale wijn of ambachtelijk bier bij zonsondergang.

  Van Sarnano: wandeltocht Sibillini-gebergte en watervallen

  Laat de straten van Sarnano achter u voor een wandeldagtocht door het Sibillini-gebergte. Ontdek 3 adembenemende watervallen op het sprookjespad en duik in de zwembaden om af te koelen.

  Corinaldo: 2 uur durende avondwandeling en drankje

  Geniet van een serene avondwandeling in het prachtig bewaard gebleven dorp Corinaldo. Slenter door middeleeuwse steegjes en luister naar historische verhalen voordat je afsluit met een verfrissend drankje en een prachtig uitzicht.

  Van Fano: e-bike-trip van een halve dag naar Rimini

  Geniet van een prachtig uitzicht en historisch commentaar op deze begeleide dagtrip met e-bike van Fano naar Rimini. Fiets over een fietspad aan de Adriatische kust en zie het dorp Fiorenzuola di Fiocara.

  prachtige excursies in le marche

  Senigallia: 2 uur durende ontspannende nachtwandeling en bier

  Ervaar een ontspannende wandeltocht door Senigallia aan de Adriatische kust van Italië. Kijk hoe de lichten weerspiegeld worden op de waterkant, leer over de geschiedenis van de havenstad en geniet van een biertje na zonsondergang.

  Fermo: wandeltocht door schilderachtige stad met drankje

  Verken de meest schilderachtige hoekjes van Fermo en het stadscentrum tijdens een begeleide wandeling. Ontdek verhalen en legendes over de stad en haar geschiedenis van je lokale gids, voordat je gaat genieten van een drankje.

  Urbino: privéwandeling met lokale gids

  Bezoek een stad die rijk is aan kunst en pracht en die sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar de fascinerende geschiedenis van de stad, die een van de belangrijkste culturele hoofdsteden van de Renaissance was.

  Van Urbino: Montefeltro-tour met truffellunch

  Ervaar de lokale cultuur, paleizen en een truffellunch tijdens deze reis van een halve dag. Kom en ontdek een verborgen deel van de regio. Geniet van een aantal geweldige gerechten op basis van truffels. Ontdek Urbania, een prachtig bewaard gebleven dorp en zijn juwelen.