Excursies in emilia romagna

Bologna Emilia Romagna

ONTDEK BOLOGNA OP DE FIETS

Deze Bologna fietstour neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden en is dé manier om de stad op een leuke, veilige en ontspannen manier te leren kennen. In 2 uur hoor je het verhaal van een Engelstalige local die een officieel aangestelde gids is.

Maranello: testrit Ferrari 458

Ervaar een proefrit in een echte Ferrari 458 Italia tijdens het verkennen van Maranello, de Noord-Italiaanse thuisbasis van de wereldberoemde autoproducent Ferrari. Na een korte tutorial kun je het pedaal op het metaal zetten en de motor op toeren krijgen

Parma: Parma kaas, Parmaham & Balsamico Tour

Ontdek drie van de meest bekende en typisch Italiaanse voedselproducten - Parmigiano-Reggiano-kaas, traditionele balsamico-azijn en Prosciutto di Parmaham. Begrijp waarom ze zo uniek zijn op dit echte smaakavontuur van Parma.

Bologna: stadswandeling door het centrum

Volg een klassieke wandeling door het centrum van Bologna en bezoek de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van de stad. Verken enkele pittoreske pleinen en prachtige gebouwen van de stad tijdens deze 2 uur durende rondleiding.

excursies in de regio emilia romagna

Bologna: begeleide e-bike-tour en wijnproeverij

Fiets vanuit het centrum van Bologna de historische heuvels in tijdens de e-bike tour. Rijd door de vredige parken van de stad en stijg op naar de dorpen Mongardino Grotta en Sasso Marconi. Zie Parco Talon en proef de smaak van lokale kaas en wijn.

Maranello en Modena: combinatietickets

Ontdek het huis van Ferrari en met een combinatieticket voor het Museum Ferrari Maranello en het Museum Ferrari Modena. Ontdek de uitmuntendheid van Italiaanse motoren uit verleden, heden en toekomst.

Ravenna: de UNESCO-monumenten en mozaïeken

Ontdek de eeuwige schoonheid van de mozaïeken die worden bewaakt in Ravenna's beroemdste UNESCO-werelderfgoedlocaties. Ervaar vijf ongelooflijke monumenten tijdens een rondleiding met een expert.

Bologna: traditionele rondleiding met gids

Doe mee aan een volledige, meergangen traditionele Bolognese lunch verdeeld in 5 verschillende restaurants. Je gids zal verhalen en recepten delen en de geschiedenis van Bologna en zijn beroemde gerechten onthullen.

Modena: de hoofdstad van de romaanse kunst

Ontdek de stad Modena en haar hoogtepunten tijdens deze 2 uur durende wandeling en ontdek waarom de UNESCO-werelderfgoedlocaties worden beschouwd als unieke vertegenwoordigers van een 12e-eeuwse Italiaanse cultureel-artistieke traditie.

Geniet van een kookles met een lokale chef-kok

Ervaar Bologna als een local en ontdek Emiliaanse culinaire geheimen met een vriendelijke chef-kok en gids. Geniet van een heerlijke wandeling door het stadscentrum en door de smalle geplaveide straatjes van de oude voedselmarkt.

Geniet van deze mooie excursies

Parma: Parmigiano-Reggiano Kaas Tour en wijn

Leer de oorsprong van Parmigiano-Reggiano-kaas tijdens een bezoek aan een kaasfabriek in Parma. Hoor hoe deze kaas nog steeds op traditionele wijze wordt geproduceerd. Proef de Parmezaanse kaas samen met een wijnproeverij.

Ferrara: rondleiding door het stadscentrum

Ontdek Ferrara, een prachtige Renaissance stad en UNESCO-werelderfgoed op deze fascinerende 2 uur durende wandeling. Neem een stap terug in de tijd om meer te leren over deze unieke stad door de eeuwen heen en ontdek de belangrijkste sites!

Modena: pasta maken bij een lokale kok

Dompel jezelf onder in een privéles pasta maken in het huis van Cesarina en leer de geheimen van de beroemdste pastagerechten uit de regio kennen, terwijl je de vruchten van je arbeid proeft vergezeld van een glas lokale wijn.

Bologna: privéwandeling met een gids

Ontdek de spectaculaire schoonheid van de stad Bologna tijdens een wandeltocht. Verken de belangrijkste bezienswaardigheden, markten, pittoreske straatjes en nog veel meer met een professionele gids.

Modena: rondleiding met een sommelier

Maak een buitengewone reis samen met een sommelier door de geschiedenis, de natuur en de cultuur van een Lambrusco-wijnkelder in Modena. Bekijk het wijnmuseum en leer meer over de processen van het maken van wijn.

ga op de excursie met ons

Op de fiets door Parma

De Parma fietstocht is de perfecte manier om de stad te leren kennen!

Onze enthousiaste Engelstalige gids neemt je mee langs alle highlights van Parma. Je fietst op een relaxed tempo en ziet zo ook veel in een korte tijd. De perfecte uitstap voor wie de stad voor het eerst bezoekt.