Excursies in campania

Pompeii: wandeltour met kleine groep en gids

Loop met je kleine groep door de ruïnes van Pompeii en verken deze oude stad, die in 79 na Christus door de Vesuvius werd begraven. Bezoek eerst het westelijke deel van de stad, met  de belangrijkste openbare gebouwen, huizen en winkels.

Vanuit Sorrento: naar Amalfi en Positano

Geniet  een hele dag, bewonder de verbazingwekkende schoonheid van de Amalfikust en bezoekt de pittoreske stadjes Amalfi en Positano. Bewonder de verbazingwekkende schoonheid van de Amalfikust.

Napels: ondergronds toegangsticket en gids

Betreed een wereld 40 meter onder de drukke straten van Napels en bekijk vele hoofdstukken in de geschiedenis van de stad, van de schuilkelders van de Tweede Wereldoorlog tot de kleedkamer van keizer Nero.

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Bezoek Pompeï, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met een voorrangsticket en maak gebruik van een bijgeleverde audiogids. Sla de lange wachtrijen over en ontdek de overblijfselen van de Romeinse stad.

maak je eigen Napolitaanse pizza

Leer hoe je een authentieke Napolitaanse pizza's maakt met een Italiaanse chef-kok. Ontdek de kunst van vers gemaakt deeg, maak een heerlijke pizza met lokale ingrediënten en geniet daarna van je pizza met een glas wijn.

Leer de regio kennen, ga op excursie

Capri: boottocht van 2 uur met happy hour

Begin aan een boottocht met kleine groepen langs de kust van Capri. Bewonder de beroemde attracties van het eiland vanaf het water, zwem in de kristalheldere zee en ontspan met een limoncello tijdens het happy hour.

Caserta: het Koninklijk Paleis met rondleiding

Verken het grootste koninklijke paleis van Europa met een kunsthistoricus als gids. Zie hoe Charles, de koning van Napels, en zijn koninklijk hof leefden. Verken ook de koninklijke tuin. Ontdek de fonteinen, de Engelse tuin, en meer.

Napels: streetfood tour met lokale gids

Geniet van een aantal van de lekkerste straatgerechten in Napels tijdens een wandeling onder leiding van een gids. Proef het eten dat zijn oorsprong heeft in de stad, terwijl je de monumenten van het historische stadscentrum bewondert.

Vanuit Napels: naar het eiland Capri met lunch

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vanuit Napels: excursie naar Pompeii & Vesuvius

Sla de rijen over en verken de ruïnes van Pompeii. Loop langs de krater van de Vesuvius met een vulkanologengids. Verken de ruïnes van Pompeii en kom meer te weten over het leven daar, ongeveer 2000 jaar geleden.

heb je al een excursie geboekt?

Napels: de oude stad en gesluierde Christus

Ontdek enkele van de oudste en meest historische bezienswaardigheden in Napels. Rond de tour af met toegang tot de gesluierde Christus, een van de meest opmerkelijke sculpturen ter wereld.

vanuit Napels: Vesuvius halve dagtour

Ontdek de ongelooflijke uitzichten, natuurlijke landschappen in het Vesuvius National Park, van de enige nog actieve vulkaan in Europa. Maak een spannende wandeling rond de krater en bewonder adembenemende panorama's van de baai van Napels in de verte.

naar Positano, Amalfi en Ravello met de boot

Ontdek de beroemde Italiaanse kustplaatsen Positano, Amalfi en Ravello en bewonder de charmante schoonheid van de kusten van Amalfi en Sorrento vanaf de zee tijdens een boottocht van een hele dag vanuit Sorrento.

Napels: Herculaneum met de archeoloog

Grijp je kans en bezoek de prachtige eeuwenoude stad Herculaneum met een archeoloog. Laat je rondleiden door een van de best bewaard gebleven Romeinse steden ter wereld in een groep van maximaal 20 personen.
Fietsend door Napels

Napels op de fiets in 3 uur tijd

 Tijdens deze rondleiding krijg je een goed beeld van het bruisende leven van de hoofdstad van Campanië en zijn charmante wijken. We beginnen met een bezoek aan de bekende baai waar al eeuwen lang het leven in het teken staat van genot en vrije tijd.