Excursies aan het lago maggiore

hop on, hop off-boot Borromeïsche Eilanden

Verken Lago Maggiore en de Borromeïsche Eilanden in je eigen tempo met een 1-daagse hop on, hop off-boottocht vanuit Stresa. Bewonder het prachtige landschap vanaf het meer en bezoek de prachtige bezienswaardigheden op de eilanden.

een 4- gangen diner met authentieke recepten

Het exacte ontmoetingspunt is het huis van je gastheer. Hij zal je graag verwelkomen voor een authentieke Italiaanse eetervaring. Het menu: voorgerecht, pasta, hoofdgerecht met bijgerecht en dessert, inclusief drankjes (water, rode en witte wijnen)

avonturenpark met panoramisch uitzicht

Geniet van een van de mooiste uitzichten boven het Lago Maggiore tijdens het beklimmen van een spannend touwenparcours. Klim tot 9 meter hoog en glijd vervolgens langs een 65 meter lange zipline naar beneden.

privéles pasta maken bij een lokale inwoner

Geniet van een leuke kookles pasta in een lokaal huis met een gecertificeerde thuiskok. Leer lokale recepten en proef alles wat je maakt met een heerlijke wijn. Veel plezier met het leren van de lokale recepten uit familiekookboeken.

Stresa: halve dag Lago Maggiore-tour

Breng een dag door aan het prachtige Lago Maggiore in de prachtige regio Piemonte in Italië met deze dagtrip vanuit Milaan. Je dwaalt door de pittoreske straatjes van Stresa, voordat je naar het eiland Isola Bella vaart.

Stresa: privécruise naar Santa Caterina del Sasso

Bewonder historische villa's en krijg prachtige panorama's tijdens een schilderachtige cruise vanuit Stresa. Geniet van een 360-graden uitzicht op het Lago Maggiore, varend naar de Hermitage van Santa Caterina del Sasso.

op excursie aan het Lago Maggiore

Markttour Lago Maggiore en kookcursus thuis

Bezoek de levendige lokale markt en dompel jezelf onder in een privé kookles in een lokaal huis met een gecertificeerde thuiskok. Leer lokale recepten en proef alles wat je hebt gemaakt, inclusief wijnen.