PROEF DE ITALIAANSE CULTUUR

START VANUIT SIENA NAAR HET
PRACHTIGE VAL D' ORCIA

30+
keren geboekt 
100%
genieten van de stad
8,5
beoordeeld

cultuur, wijn en eten in Val d’ Orcia

Geniet van een dag van cultuur, wijn en eten, terwijl u enkele van de meest indrukwekkende steden en dorpen in Toscane bezoekt. Ga naar het pittoreske stadje Pienza, en proef wereldberoemde wijnen geproduceerd in Montalcino en Montepulciano. Ontmoet uw gids in Siena en sluit bij de rest van de groep aan om uw full day tour te starten in een GT- bus met airco.


Ervaar en proef de magie van Italië

Het vertrek is vanuit Siena en u gaat richting Montalcino, waar u ook een wijnkelder bezoekt. Door de zachte, glooiende heuvels vol wijngaarden, geniet van de lokale wijnen die worden geserveerd met een heerlijke snack van lokale producten.


Vervolgens gaat u richting Pienza, een artistiek juweel van het landschap van Val d’Orcia.  Pienza is een perfecte combinatie van architectonische schoonheid en harmonie. De meeste rijstroken met indrukwekkende namen kijken uit op het adembenemende landschap van de Val d’Orcia. Unieke geuren en smaken zijn verstrengeld met dit natuurlijke erfgoed. Pienza’s meest bekende traditie is pecorino kaas.


De laatste stop is in Montepulciano, waar de statigheid van de Renaissance-gebouwen en de verfijnde schoonheid van de kerken samenwerken met de oude traditie van wijnbereiding. Smaak enkele van de Nobile di Montepulciano wijnen bij een lokale wijnmakerij voordat u met de bus naar Siena terugkeert.


Highlights:

  • Proef het eten en de wijnen van Toscane bij lokale wijngoederen
  • Proef Brunello di Montalcino-wijnen
  • Rijd door de glooiende heuvels van Toscane
  • Kom meer te weten over wijnmaaktradities
  • Zie middeleeuwse kastelen en historische torens op heuvels
  • Wandel door de lieflijke straten van Montalcino


€57.50 p.p.