DAGTRIP: HET ETEN IN ROME PROEVEN

GENIET VAN DE ROMEINSE KEUKEN, EEN WAAR VOEDSELPARADIJS

40+
keren geboekt 
100%

genieten van het italiaanse eten

180
minuten durende tocht 

culinaire tocht door rome 

Mamma mia, het eten in Rome is om voor te sterven! Of je nu fan bent van snoep of hartige snacks, je vindt altijd wel iets dat bij je past in dit voedselparadijs. We hebben de beste lokale hapjes gecombineerd in een rondleiding van 3 uur. Dus bereid je smaakpapillen voor: 10 heerlijke proeverijen wachten op je om berecht te worden! De route 100% kan gepersonaliseerd worden, rekening houdend met uw voorkeuren, diëten of allergieën.

Rome: de stad en het eten ontdekken

Ga op een feest voor al je zintuigen terwijl je je een weg baant door de stad. Je hebt de originele pizza bianca, gelato gebaseerd op het authentieke recept, de beste van de stad en cannoli van de beste patisserie in Rome. En er is nog meer! En weet je wat nog beter is? Onderweg bezoekt u de mooiste hoogtepunten van de stad. Zo leert u alle historische en culturele bezienswaardigheden kennen terwijl je geniet van prachtig eten. De lokale gastheren maken het allemaal mogelijk voor u tijdens deze unieke route!

Proef het eten van Rome 

Geniet van het verse fruit op de beroemdste markt van Rome: Campo di Fiori, de beste pizza in de stad van de oudste bakkerij in Rome; alleen de lokale bevolking komt er voor pizza. Bezoek een overheerlijke Siciliaanse patisserie, gelato op basis van het authentieke recept. Originele Joodse Ricotta-pastei in Joods District, koffie en chocolade en nog veel meer.

*Op zondag verschilt de route enigszins vanwege de afwezigheid van de markt.

Boeken: een eettocht in Rome

culinaire eettocht door rome 

Rome: eettocht

eettocht rome 

Rome excursies

dè nr 1 in excursies

€ 40 p.p.