ONTDEK LOCOROTONDO OP DE E-BIKE

GENIET VAN DE WITTE WIJNEN OP EEN WIJNLANDGOED EVEN BUITEN DE STAD

ONTDEK LOCOROTONDO OP DE E-BIKE

 GENIET VAN DE WITTE WIJNEN OP EEN WIJNLANDGOED EVEN BUITEN DE STAD

65+
keren geboekt 
100%
typisch italiaans
8,5
beoordeeld 

culinaire fietstocht door puglia 

Fietsen rondom het middeleeuwse dorp en genieten van de witte wijn uit de omgeving. Geniet van de natuur en landschappen van de Valle d'Itria , tussen droge stenen muren, trulli, wijngaarden en olijfbomen tot aan Locorotondo , een dorp dat beroemd is om zijn witgekalkte straatjes. Daarna terug in het zadel op natuurlijke fietspaden op het platteland. De Valle d'Itria staat niet alleen bekend om zijn karakteristieke trulli, maar ook om de beste witte wijnen van Puglia die we zullen ontdekken door te stoppen bij een wijnmakerij.


Een van de mooiste dorpen in Italië. De naam geeft de karakteristieke ronde vorm aan van het oude centrum van de stad, bestaande uit witte huizen, waaronder de typische "cummerse" huizen met een schuin dak. Vanuit de wijnmakerij, gaat het op de fiets naar de oude en geurige wijngaarden bij een historische Masseria, boerderij, kleine landelijke het begin van de Itria vallei.


Fietsen door Puglia 

De fietstocht gaat over kleine secundaire wegen, waar alleen het vee overloopt, ideaal voor degenen die makkelijk fietsen en het grondgebied van mozzarella en wijnproducenten willen ontdekken. Een verbazingwekkende wijnproeverij met lokale delicatessen in de streek zal uw verhemelte verrukken met onvergetelijke herinneringen over deze dag.


Fiets over het prachtige Apulische platteland, proef mooie wijnen en geniet van de heerlijke gerechten geproduceerd door lokale boeren en ontdek oude tradities die Puglia zo charmant maken.

Excursie boeken: fietstour met eten en drinken

Culinaire fietstocht Puglia

Puglia: fietstour

fietstour 

Puglia: excursies

dè nr 1 in excursies

Proeven italiaanse gerechten

italiaanse gerechten 

Wijnen proeven: fietstour

wijnen proeven

€ 42,50 p.p.