Comomeer: verblijf, reis en vakantie boeken

Vanaf de oevers is het genieten van fascinerende uitzichten

Het meer met zijn karakteristieke         omgekeerde Y-vorm.

HET COMOMEER, PRACHTIG IN EEN IDYLLISCH LANDSCHAP!

Het Comomeer,  ideaal voor een familievakantie, korte vakantie, een romantisch weekend, conferenties of als uitvalbasis voor het verkennen van de Italiaanse meren. Adembenemende uitzichten, prachtige stadjes, vele mooie beroemde oude villa’s en palazzi rondom het meer. Garantie voor een geslaagde vakantie.

Vakantie in Noord Italië

Het Comomeer ligt in het noorden van Italië in de provincie Lombardije.  Het meer is vernoemd naar de grootste stad aan het meer, het prachtige Como, een dagtrip is de moeite waard. Stadjes die een bezoek waard zijn bijv.  Bellagio, Argegno, Varenna en Menaggio. Behalve de uitzichten en veel stadjes zijn er ook nog de bergen waar wandelen absoluut ook een aanrader is. Vraag naar de mogelijkheden.

Populaire vakantiebestemming

Het Comomeer is al meer dan een eeuw een populaire vakantiebestemming. Het meer heeft dan ook alles in huis: het prachtige landschap, de sfeervolle stadjes en dorpen, de vele watersport mogelijkheden (surfen, zeilen, waterskiën). Ook de bergen zijn binnen handbereik, hier kun je in een schitterende omgeving heerlijk wandelen en moutainbiken.

Locaties in Italië

Zoek je een andere locatie dan het Comomeer? La Vacanza organiseert reizen door heel Italië. Van Puglia tot Rome en van het Lago Maggiore naar de Toscane. 
arrow_drop_up arrow_drop_down