castello di semivicoli - casacanditella / abruzzo

een unieke ervaring, in een romantische sfeer

beschikbaarheid aanvragen

een unieke ervaring beleven, in een romantische sfeer... 

Logeren in  Castello Di Semivicoli in Casacanditella, Abruzzo, wordt een  unieke ervaring, in een romantische sfeer en verwend worden door het personeel van dit landelijke agrotoerismehotel. Het is gebouwd in de 17e eeuw en diende later als residentie voor de familie Perticone, die vooraanstaande wijnbouwers en boeren waren in Casacanditella, Abruzzo. Om niet te worden gezien door de lokale bevolking tijdens het gebed, had de familie een eigen ingang naar de Casacanditella-kerk naast de deur ingebouwd in hun hoofdslaapkamer die nog steeds leidt naar een discreet balkon met uitzicht op het heiligdom. 


Bezoek de  Masciarelli-wijnmakerij  of ervaar de  oogst dat begint bij de wijngaard en zo de wijn naar de tafel brengt, door constant en geduldig werk.
Wil  je jezelf  onderdompelen in de smaken van Abruzzo, vraag naar de buitenproeverijen, als ook naar gepersonaliseerde kooklessen.

Of ondek de omgeving op de fiets, of laat je door het personeel informeren over de verschillende excursies en rondleidingen.


Ruime kamers, allen gelegen op de bovenste verdieping van het kasteel... 

Alle kamers zijn ruim en comfortabel uitgerust met TV, minibar, internetaansluiting, verwarming, airconditioning en haardroger. Sommige kamers hebben een woon- en eetkamer, andere een jacuzzi. In de 11 suites op de bovenste verdiepingen van het kasteel, elk verschillend van de andere, interageren tijdloze sferen met de essentie van hedendaags design. De karakteristieke historische interieurs, onveranderd door de vakkundige conservatieve restauratie, welkome meubels gekozen uit de meest karakteristieke collecties van Frau, Lupi, Driade en Stark. Ontdek de vier beschikbare types - Standaard, Tweepersoons, Junior Suite en Superior Suite - die direct vanaf deze pagina te boeken zijn.

5+

nieuw voor 2022

100%

genieten

8,7

waardering 

Jeanette, wat een onvoorstelbare mooie plek. dank voor je advies. alles is perfect hier.

Claudia van Eck

Dit is wel wat je altijd al had gewild. logeren in een kasteel. heerlijk en wat een prachtige regio is abruzzo. gewoon doen!

Tatjana G

Landgoed met appartementen
Ruime kamers, allen gelegen op de bovenste verdieping van het kasteel

Bereid met de lokale producten

wijnproductie

Geniet van de heerlijke wijnen

Samen met de overige gasten
Goed onderhouden tuin

zwembad 

Samen met de overige gasten

Internet op het landgoed

Wifi, internet aanwezig

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, 

maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. 

Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 150 tot € 170 per nacht.