op vakantie in Toscane

CASA BARTHEL - FLORENCE / TOSCANE

EEN LANDGOED MET INTIEME EN KARAKTERISTIEKE HUISJES

beschikbaarheid aanvragen

vakantie vieren op een unieke en bijzondere manier bij florence...   

Tuimel de heuvel af naar Florence, of loop het platteland van Chianti in: de omgeving is prachtig. Welkom bij Casa Barthel, een gehucht op een heuvel met kleine gastenverblijven, een paar huizen en drie hectare olijfgaarden en wijngaarden, liefdevol onderhouden door de Barthels. Daniela en haar dochter Elena zijn het leven en de ziel van de plek. De cottages hebben ook een eigen tuin en het terrein is voor iedereen toegankelijk: tennis, tafeltennis, een klein bovengronds zwembad, een eetveranda, een barbecue en een houtoven.


Het is  de perfecte plek om vakantie te vieren, nabij het historische centrum van Florence, op het Toscaanse platteland. Op slechts twintig minuten van de Duomo van Florence en een uur van het hart van Chianti, tussen de olijfbomen, tuinen en boomgaarden. Geniet van de sfeer van het landgoed. Alles op de boerderij was rond een grote terracotta binnenplaats, een soort openbaar plein. We leven hier allemaal met dezelfde liefde voor het platteland, de olijfolie, lekker eten en het Italiaanse gezinsleven.


De huisjes zijn ingericht met de favoriete collecties van de Fam. Barthel.

De karakteristieke huisjes, gelegen tussen de heuvels van Florence, zowel klein als middelgroot, uniek in hun soort en waaruit de passie van de familie Barthel voor inrichting en het zoeken naar originele stukken kan worden afgeleid. De plek is uitstekend om te genieten van de schoonheid van het Toscaanse platteland en tegelijkertijd Florence te bezoeken in rust.

11+

keren geboekt

100%

genieten

8,6

één waardering 

Wat klanten zeggen...

wat een plek. gewoon een keer ontdekken. ideale ligging om de toscane te ontdekken en genieten van de absolute rust. 

Francien van Haren

Wat een heerlijk verblijf hebben wij hier gehad bij een artistieke familie. een dikke tien!!

Bea van E.

zwembad

zwembad

Bovengronds

excursies

Vele mogelijkheden om de Toscane te ontdekken

terras

terras 

Genie op het terras van je cappuccino of een goed glas wijn

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de omgeving

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

wifi

Wifi aanwezig

rustiek, uniek, kleinschalig met adembenemende uitzichten over florence

casa Barthel - florence

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 750 tot € 1000 per week.