cantina loft agriturismo chieti / abruzzo

in het hart van de heuvels van de Abruzzen

beschikbaarheid aanvragen

ontdek een oase van elegantie en ontspanning... 

Een charmante boerderij in het hart van de heuvels van de Abruzzen, op een werkelijk ideale locatie voor elk type verblijf. De nieuw gebouwde structuur staat in een hoek van Abruzzo waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, prachtig gelegen tussen de velden en wijngaarden.  De nabijheid van de steden Chieti en Pescara, maar ook van de zee en de bergen, maken het perfect als startpunt voor allerlei soorten vakanties.


Cantina Loft biedt haar gasten een zee van ontspanning: wandelingen in de natuur, smakelijke aperitieven met typische lokale producten, douches met zichtbare ramen en elke andere vorm van service en comfort. Cantine Loft ligt recht tegenover de boerderij Di Renzo, die al jaren Leccino-wijn en extra vergine olijfolie produceert in overeenstemming met de meest rigoureuze Abruzzo-traditie. De ligging is op 2 km van de snelweg A14 Autostrada Adriatica en 12 km van Pescara.
 

Kamers en lofts: minimale luxe, elegantie en functioneel... 

Tweepersoons-, twin-, eenpersoonskamers, elegante suites en lofts met houten plafonds: ontdek de oplossing die het beste bij uw behoeften past. 

De kamers bieden uitzicht op het platteland van Abruzzo en zijn voorzien van tegelvloeren, individuele airconditioning en een minibar. De eigen badkamer biedt toiletartikelen en slippers. Sommige kamers hebben een glazen douche en een rond bed.

10+

nieuw voor 2022

100%

genieten

8,7

waardering 

alles was goed, zwembad, ontbijt, personeel, omgeving, parkeerplaats.

Swanette S.

modern, comfort, ontbijt en wat een aardige mensen. je voelt je hier compleet ontspannen tussen de olijf- en wijngaarden.

G.K

Landgoed met appartementen
Rustieke, ruime kamers

Lokale producten

hiking

Maar ook mountainbike mogelijkheden

Samen met de overige gasten
Goed onderhouden tuin

zwembad 

Samen met de overige gasten

Internet op het landgoed

Wifi, internet aanwezig

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 112 tot € 182 per nacht.