landelijk gelegen landgoed piemonte

CANONICA DI CORTERANZO - MURISENGO / piËmonte

omringd door heuvels, kleine bossen en wijngaarden

beschikbaarheid aanvragen

omringd door 18 hectare wijngaarden, genieten maar!!

Canonica di Corteranzo is gelegen bij Murisengo, de stad die bekend staat om zijn jaarlijkse nationale truffelbeurs. Op ongeveer een uur van het prachtige Turijn, de provinciehoofdstad van Piemonte. Het landgoed profiteert van een magische sfeer, omringd door heuvels, kleine bossen en wijngaarden van Valerrina, in het Monferrato- gebied. Het was het voormalige  adellijke jachthuis uit het einde van de achttiende eeuw. In 2003 werd de pastorie eigendom van de familie Calvo, die al vijf generaties lang de beste wijntraditie van het Monferrato-gebied in het Isabella-domein voortzet.


Vanaf het terras van het zwembad kun je genieten van een ongelooflijk uitzicht over het omliggende platteland. Het biedt een traditioneel restaurant en produceert en verkoopt zijn eigen wijn. In deze omgeving, midden in de natuur, kunnen bezoekers paardrijden, mountainbiketochten maken of verschillende sporten beoefenen, zoals wandelen, kajakken of wildvissen. Er is een grote ruimte voor conferenties, ceremonies en banketten. Een bijzonderheid van dit bedrijf is dat ze hun eigen wijn produceren en verkopen, ze bieden wijnproeverijen en proeven van lokale producten.


Ruim en elegante kamers met prachtig uitzicht op de tuin of de omliggende heuvels

De tien kamers zijn elegant en ruim en bieden een prachtig uitzicht op de tuin of de omliggende heuvels. Ze hebben een rustieke stijl met terracotta vloeren en plafonds met houten balken.

15+

keren geboekt

100%

genieten

8,6

waardering 

hotelkamers

kamers

Moderne kamers van alle gemakken voorzien

panoramisch uitzicht

panoramisch uitzicht

Uitzicht over de wijngaarden

tv in hotel

televisie

Kabel TV

gedeeld zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten

terras

restaurant

Eten van lokale verse producten
wifi internet hotel

wifi

Wifi, internet aanwezig

Al vijf generaties wijnbouw

wijnlandgoed piemonte boeken

canonica di corteranzo - murisengo

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 160 tot € 190 per nacht.

Wat klanten zeggen...

prachtig landgoed. emma geeft mooie rondleidingen door de kelders en uiteraard hoort proeven er ook bij. we hebben genoten.

Angela van Straten

even een weekendje weg met vriendinnen. het uitzicht, de locatie, het eten alles was perfect. genieten van een wijnproeverij. de apreol spritz bij het zwembad was ook heerlijk ;-)

Jeanine P.