Wijnlandgoed veneto

Ca 'Orologio - Baone / veneto

WIJN VAN DE EUGANISCHE HEUVELS EN AGRITURISMO IN VENETO

beschikbaarheid aanvragen

een prachtig gelegen wijnlandgoed bij het pittoreske padova

Ca 'Orologio, een wijnlandgoed op slechts 300 meter van Baone, een klein stadje niet ver van het pittoreske Padova. De ligging is ook ideaal om de regio Veneto te ontdekken: de opvallende Euganean heuvels met  op de hellingen waarop de prachtige steden Monselice, Este en Arquà Petrarca  liggen op slechts 10 minuten afstand. Terwijl de historische steden Padova , Venetië en Verona in 30, 45 en 60 minuten bereikbaar zijn.

Eerst en vooral is het een wijnbouw- en wijnmakerij, geboren uit de passie en het enthousiasme van de eigenaresse  Signora Maria  en haar man. Hun wijn is een van de meest vooraanstaande in Veneto. Op het terrein van de volledig gerenoveerde, zestiende-eeuwse Venetiaanse Villa,  gelegen in een grote tuin, bevindt zich de “barchessa”, het landhuis met de accommodaties. De ruime modern ingericht kamers en appartementen, in totaal 7, verschillen van elkaar, maar ze hebben allemaal houten balken en antiek meubilair. Een traditie is een uitnodiging, in de middag, om de huiswijn te proberen. 


Ontspannen met een glas wijn in een van de armstoelen of bankjes in de mooie tuin... 

Hoe lang je dag ook was, bij terugkomst is het ontspannen met een glas wijn in een van de armstoelen of bankjes in de goed onderhouden tuin, of in de galerij  ingericht met tafels en stoelen waar je ook kunt  lunchen en dineren. Op de koelere avonden is er de grote zitkamer met een haardvuur, waar het genieten is. Het zwembad, met een paar zonnebedden en een douche, ligt tussen de wijngaarden. Lekker eten doe je in één van de  talloze trattoria’s en restaurants, heerlijke lokale gerechten op de boerentraditie.

15+

keren geboekt

100%

genieten

8,3

waardering 

Wat klanten zeggen...

genieten van de prachtige wijnen en de omgeving. Top locatie... 

W.

Heerlijk, nog een relatief onbekend regio, maar wat een schoonheid. Heerlijk wijnlandgoed trouwens. 

Erin van der Z.

meerdere huizen

kamers/ appartementen

Romantisch en smaakvol ingericht 

maaltijden

Heerlijke maaltijden

In de lokale trattoria's in de omgeving. Heerlijk

wifi in borgo

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten is het genieten van een mooi zwembad

koffiemachine

koffiemachine 

Aanwezig in de accommodatie
terras

terras 

Geniet in de tuin of op het terras van het uitzicht

Waar ligt deze fantastische accommodatie?

Toscane ValdiChiana Umbrie

ca' orologio - baone

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 130 tot € 210 per nacht.