Ostuni Puglia

PARAGON 700 - OSTUNI / PUGLIA

eR WERDEN hier SAMENZWERINGEN GEmaakt DIE DE REGIO EN HET HELE LAND ZOUDEN OPSCHUDDEN

beschikbaarheid aanvragen

de stenen van Het nobele paleis vertellen allemaal een verhaal...   

Het Palazzo Rosso en zijn geschiedenis zijn altijd een referentiepunt geweest voor Ostuni, de witte Stad. De stenen hebben allemaal iets te vertellen. Het was de thuisbasis van de eerste burgemeester van Ostuni, Don Paolo Tanzarella. Het nobele paleis heeft altijd centraal gestaan in het openbare en sociale leven van het land. De trainieri (de typische Apulische wagens) wachtten op orders voor de dagelijkse taken. Hier werden samenzweringen geboren die de regio en het hele land zouden opschudden.


Heden ten dage is het  een adembenemend luxe hotel. Design staat hoog in het vaandel. In onze ruimtes leven objecten van over de hele wereld in perfecte en bestudeerde harmonie samen met stukjes lokaal vakmanschap. Grote kroonluchters gevonden in Thailand, banken en hoofdeinden uit Zuid-Afrika en ontworpen door Pascale Lauber, Afrikaanse vuurpotten die zijn omgevormd tot badkuipen, kledingkasten en nachtkastjes die zijn opgegraven op antiekmarkten in Italië.  In het restaurant zijn er de lokale producenten, het idee is dat klanten niet alleen Puglia ontdekken, maar ook de regio proeven door zijn gastronomische voorstel en zijn wijnen.


Prachtige, moderne kamers. Unieke ruimtes. Een heerlijk zwembad en ga zo maar door

De kamer weerspiegelt onze visie: het stenen plafond, de oude olijfmolen wordt een gezellige tafel, de zeer moderne open keuken achter het grote raam creëren een moderne omgeving die doordrenkt is van geschiedenis. Voorbij de deur is een magische plek: onze tuin met zwembad, waar de geuren van aromatische kruiden zich vermengen met die van de sinaasappelboomgaard, en waar we tijdens de zomeravonden ontbijt en diner serveren.

11+

keren geboekt

100%

genieten

9,2

één waardering 

kamers

Ingericht met objecten van over de gehele wereld 

restaurant

restaurant

Geniet van de lokale producten in het restaurant

terras

terras 

Geniet in de tuin of op het balkon van je cappuccino of een goed glas wijn

wifi

Wifi aanwezig

wandelen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt met huis gemaakte producten

een antiek palazzo in ostuni, onbeschrijfbaar en uniek

paragon 700 - ostuni

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.


Vanaf € 574 tot € 714 per nacht.

Wat klanten zeggen...

de restauratie van het gebouw is echt uitzonderlijk, en is erin geslaagd om het meest volledige comfort en het meest verfijnde design te combineren met de historische elementen. in het centrum van het adembenemende ostuni.

Dhr. J. Kelder

wat een kamer, prachtig ontworpen, evenals het beddengoed en handdoeken. de gemeenschappelijke ruimtes zijn ook erg mooi met een prachtig zwembad. Tenslotte is de locatie ideaal omdat zeer dicht bij het historische centrum, maar ver genoeg van de drukte. Kortom een aanrader.

Carl van B.