Wijnlandgoed Noord Italie

BORGOLUCE - SUSEGANA / veneto

LANDGOED, MET ZIJN bos, wijngaarden EN graanvelden

beschikbaarheid aanvragen

landgoed tussen de wijngaarden en graanvelden

Een historische landgoed, tussen Venetië en de Dolomieten. 1000 hectare bos, weiden, wijngaarden en graanvelden, gelegen in Susegana. In het hart van de Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG-regio. Weiden, bossen, boerderijen, akkers, wijngaarden, boomgaarden, grachten, molens, zuivelfabrieken. In de oudheid werden  alle producten die nodig waren voor het dagelijks leven binnen het landgoed geproduceerd. Deze traditie bestaat nog steeds. Op het landgoed bevindt zich ook een botanische tuin en een natuurlijk zwembad.


Op het landgoed Borgoluce wordt zeer veel en met zorg geproduceerd, vele wijngaarden voor de Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, Pinot Grigio, Manzoni Bianco, Chardonnay, Merlot, Cabernet alternate. Akkerbouwgewassen zoals maïs, gerst, zachte tarwe, sojabonen, sorghum en raaigras. Limousin en Charolais gefokte runderen. Duroc varkens, zuivelbuffels, paarden, Alpagota schapen en weiden,  bossen en olijfgaarden.


De beste plek om te genieten van het prachtige landgoed is  op het terras van Osteria Borgoluce, de prachtige panorama van Valgranda. Een unieke plek waar je de  producten kunt ontdekken, gemaakt van verse en echte grondstoffen. Bij de gerechten horen de wijnen van Borgoluce, maar niet alleen! Vineria Borgoluce, geniet van de vele mooie wijnen in het hart van het landgoed, boven de zeer moderne kelder waar  zich de wijnen bevinden. Er op uit? Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet langs de kastelen in de omgeving en langs/door de wijngaarden. Of neem de trein voor mooie dagtochten naar Treviso, Venetië en Padova. 

Negen kamers, vier appartementen

In het hart van het landgoed bevinden zich twee landhuizen, Casa Sfondo en Casa Lentiner, met vier appartementen en negen kamers. De inrichting is met oude en natuurlijke materialen en heeft een prachtig terras met uitzichten op de heuvels en wijngaarden. Frasca Borgoluce, een plaats voor verfrissing voor een aperitief of voor een authentieke landelijke snack, om te genieten van echte producten. Bij Frasca kunt je terecht voor een schotel met vleeswaren en buffelmelkkazen. Bij de gerechten natuurlijk Prosecco en wijnen uit de kelder, of van het bier geproduceerd met onze granen. Verderop in de tuin is er een natuurlijk zwembad.

56+

keren geboekt

100%

genieten

8,9

waardering 

Wat klanten zeggen...

EEn plek met een geweldige sfeer. Ik hou van het interieur. Het ontbijt was zeer goed. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en gast-vrij. genoten van de heerlijke producten, zoals mozzarella en natuurlijk de Prosecco. 

Chantal M.

HET HOOGTEPUNT WAS HET PERSONEEL - GLORIA EN LINDA. ZIJ DEDEN HUN UITERSTE BEST OM ERVOOR TE ZORGEN DAT WE het heerlijk HADDEN.DE KAMERS EN SOCIALE RUIMTEs zijn prachtig. Het zwembad op natuurlijk wijze was heerlijk om in te zwemmen!

LM. K

landhuis twee persoons kamer

kamers

Romantisch, smaakvol en authentieke  

airconditioning

In meerdere ruimtes en enkele kamers

wifi

WiFi

Wifi aanwezig

zwembad

zwembad

Samen met de overige gasten

restaurant

restaurant

Geniet van de lokale producten in de restaurants

terras

terras 

Geniet in de tuin of op het balkon van je cappuccino of een goed glas wijn

uitzicht panoramisch

panoramisch uitzicht

Adembenemende uitzichten over de omgeving

wandelen/ fietsen

Wandel- en fietspaden te over.

buffet

ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Prachtig verblijf in Susegana

landhuis met zwembad Veneto

borgoluce - susegana

Wij publiceren geen exacte prijzen. Dat lijkt misschien raar, maar dit komt omdat de accommodaties allen met flexibele dagprijzen werken naar gelang vraag en aanbod. Je krijgt dus altijd het beste tarief.  


Vanaf € 120 tot € 145 per nacht.